free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Μας περιμένει δύσκολη αποστολή»

Στον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κένταυρο Βριλησσίων στάηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.

 

 

Στην τελική της ευθεία μπαίνει για το Παλαιό Φάληρο η προεοτιμασία, που αφορπα το επερχόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Κένταυρο Βριλησσίων.

Άπαντες στο σωματείο των νοτίων προαστίων έχουν βγάλει από το μυαλό τους την αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Ρουφ κι επικεντρώνονται στο πώς θα φανούν αντάξιοι των προσδοκιών κόντρα σε μία πολύ δυνατή κι αξιόμαχη ομάδα. 

Οι δηλώσεις του προπονητή των νεοφώτιστων Γιάννη Γαζή είναι χαρακτηριστικές: 

«Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται αποκλειστικά στην προσεχή δύσκολη, όσο και ιδιαίτερα κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση που μας περιμένει απέναντι στον Κένταυρο Βριλησσίων. Μία ομάδα πολύ οργανωμένη και με αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή της. Μς περιμένει μία ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή κι οφείλουμε να φανούμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι». 

«Τρέχει» ο Κοθράς 

Αγώνα δρόμου κάνει ο Χρήστος Κοθράς, ώστε να ενταχθεί το συντομότερο δυνατόν στις προπονήσεις του Παλαιού Φαλήρου και να φωνάξει ετοιμοπόλεμος για τις ανάγκες της προσεχούς κρίσιμης αναμέτρησης με τον Κένταυρο Βριλησσίων. Ο δυναμικός στόπερ έχει γυρίσει το πόδι του κι όλο αυτό το διάστημα υποβάλλεται σε εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ώστε να μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Γιάννη Γαζή 

Παράλληλα, εκτός μάχης έχει τεθεί ορισιτκά ο Φίλιππος Κωνσταντινίδης, ο οποίος υποφέρει από βαρύ διάστρεμμα, ενώ μοναδικό παρήγορο στοιχείο αποτελεί το γεογνός της επιστροφής του Ταχιράι, που εξέτισε την ποινή του.

 

 

 

 

Related posts

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ – ΡΟΥΦ 2-1

abola10

«Καρέ » μεταγραφών για τον Μικρασιατικό!

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Μικρασιατικός 2-1 το Χαϊδάρι

Abola Team 3