free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Αυξημένη προσοχή στον Αθηναϊκό!»

Στον βαθμό δυσκολίας που κρύβει για την ομάδα του η αναμέτρηση με τους Βυρωνιώτες, στάθηκε ο τενχικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας.

 

 

Καλύτερο ξεκίνημα στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας δεν θα μπορούσαν να φανταστούν στους Τράχωνες. 

Η ιδιαίτερα δημοφιλής ομάδας των νοτίων προαστίων έχει πραγμαοτποιήσει εντυπωσιακή «εκκίνηση» στον νέο «μαραθώνιο», όπως μαρτυρούν οι σπουδαίες της νίκες επί των Κένταυρου Βριλησσίων (0-1) και Νέας Ιωνία (6-2) αντίστοιχα, αναδεικνύοντα ςένα μέρος των τεράστιων δυνατοτήτων του.

Πέραν όμως από τις δύο νίκες, το στοιχείο, το οποίο κάνει τους πάντες να αισιοδοξούν για την συνέχεια, αφοροά την εν γένει αγωνιστική εικόνα της ομάδας, η οποία ανέδειξε στο χορτάρι πολλές όμορφες συνεργασίες κι αυτοματισμούς, που δουλεύονται στις προπονήσεις, αναδεικνύοντας την ποιότητα της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από το ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας από τον τεχνικό Γιάννη Κουσάνα και τους στενούς του συνεργάτες. 

Ο έμπειρος προπονητής των Τραχώνων  μιλώντας στο «Αbola.gr» έδωσε το στίγμα το ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει την ομάδα του, αρχής γενομένης από την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό: 

«Βρισκόαστε σ επολύ καλή αγωνισιτκή κατάσταση κι αυτό μαρτυρουν οι νίκες μας στις δύο πρώτες αγωνιστικέ απέναντι σε Κένταυρο Βριλησσίων και Νέα Ιωνία. Αυτό, που προέχει όμως τώρα, είναι να ξεχάσουεμ την ευρεία μας νίκη επί της Νέας Ιωνίας και να προετοιμαστούμε όος το δυνατόν καλύτερα, ενόψει του επόμενου δύσκολου εκτός έδρας αγώνα που μας πέριμένει απέναντι στον Αθηναίκό. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα δυνατή ομάδα με πολλές παραστάσεις αγώνων  ανώτερων κατηγοριών και θα χρειαστεί να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή. Είμαστε προσγειωμένοι και συνεχίζουμε τη δουλειά»

 

Related posts

Εκλογές στις 28 Απριλίου στον ΠΑΟ Ρουφ

Abola Team 3

Ε.Π.Σ.Α: Ανακατατάξεις στον 1ο όμιλο μετά την 7η αγωνιστική

Γιώργος Ανανίδας

Πεντάσφαιρο Ηράκλειο

abola10