free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ξανά «μάχιμος» ο Βεϊζάι στην Κοψαχείλα

Στις προπονήσεις της Κοψαχείλας ενσωματώθηκε εκ νέου ο έμπειρος επιθετικός 

 

 

Στις πολύτιμες υπηρεσίες του Φώτης Βεϊζάοι θα μπορούν βάσιμα να ποντάρουν στην Κοψαχείλα πλέον, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας της φετινής περιόδου. 

Ο έμπειρος επιθετικός διευθέτησε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, γεγονός το οποίο του επιτρέπει πλέον να τεθεί στα πλάνα του προπονητή του Αντώνη Κουφογιαννάκη και παράλληλα να ηγηθεί της προσπάθειας που θα επιχειρήσει το φιλόδοξο σωματείο των νοτίων προαστίων στο ερχόμενο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας. 

Αντίθετα, δεν ισχύουν τα ίδια για το Επαμεινώνδα Κόκκαλη. Ο 30χρονος φορ, ο οποίς στο διάστημα της περασμένης περιόδου υπήρξε ένας από τους σημαντικόερους συντελεστές της αξιομνημόνευτης πορείας της Κοψαχείλας θα παραμείνει για ακόμη ένα σημαντικό διάστημα τη Λέρο για λογους επαγγελματικής φύσεως., γγονός το ποίο αναπροσαρμόζει σε σημαντικό βαθμό τα πλάαν του προπονητή Αντώνη Κουφογιαννάκη 

Παράλληλα, η τεχνική ηγεσία θα στερηθεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τις υπηρεσίες του Γιώργου Ζαπότη, ο οποίος έχει υποβληθεί σε εγχείρηση δχιαστών. 

Ο Αντώνης Κουφογιαννάκης μιλώντας στο «Αbola.gr» αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του επερχόμενου αγώνα με τη συντοπιτισσα Δάφνη Παλαιού Φαλήρου: «Η προσοχή μα ςτώρα έχει επικεντρωθεί στο δύσκολο όσο κα ιδιαίτερο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Δάφνη Πααλιού Φαλήρου, για το οποίο θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»  

Related posts

Τσαβαλιάς αντί Μιχαηλίδη στον Βύρωνα

abola10

Τσιπλάκη και Φουντόγλου η Αλσούπολη

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team