free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαζαφειρόπουλος: «Οι παίκτες μου έδειξαν ψυχή»

Στο εγκώμιο των ποδοσαιριστών του έπλεξε ο τεχνικός των Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος με αφορμή την σπουδαία πρόκριση επί του Ηλυσιακού.

 

 

Ένα πολύ σημαντικό δείγμα των τεράστιων φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασαν τα Ιλίσια 2004 αφήνοντας εκτός συνέχειας του Κυπέλλου τον Ηλυσιακό! 

Το συγκρότημα του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου δείχνοντας τρομερή διαθεση,  συγκέντρωση,  και προσήλωση, κατάφεραν να διαχειριστούν τέλεια το γεογνός ότι βρέθηκαν πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ και συγκεκριμένα από το 12ο λεπτό, χάρη στο γκολ που Μάρκου Δραγούτσου παρνοντας πανάξια το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης. 

Η εν γένει εικόνα και το πάθος, που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές εκτόξευσαν στα ύψη την ικανοποίηση του προπονητή Περικλή Παπαζαφειρόπουλου, ο οποίος με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» τους έπλεξε το εγκώμιο: 

«Αυτή η σπουδαία πρόκριση ανήκει αποκλειστικά στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων για το επίτευγμά τους. Έδειξαν ψυχή, είχνα συγκέντρωση και κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια τον θεωρητικά ανώτερο αντίπαλό τους. Θεωρώ ότι αυτή η επιτυχία θα μας δώσει τρομερή ώθηση εν όψει της συνέχεια ςτου πρωταθλήματος» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού των Ιλισίων 2004, για να προσθέσει: 

«Πλέον η προσοχή μας στρέφεται αποκλειστικά στο επερχόμενο γειτονικό ντέρμπι με τον Αστέρα Ζωγράφου. Πρόκειται για παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες κι εμείς από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να κυνηγήσουμε με αξιώδσεις την νίκη». 

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλεγεται το γεογνός της παντελλούς έλλειψης αγωνιστικών προβλημάτων

Related posts

Τρία στα τρία η Νέα Σμύρνη 1-0 την Κηφισιά 2010

admin

Ματίνα Κωστούλα: “Αντέχουμε στα δύσκολα στον Ιάσωνα” (Συνέντευξη της προέδρου του συλλόγου στο Abola.gr)

Abola Team 3

Ψαρρός: «Μας βγήκε η κούραση»

Kώστας Παλαιολόγος