free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στα πέναλτι πέρασε στο Κύπελλο ο Αγ. Δημήτριος με αντίπαλο τον Πανθησειακό

Πολύ δύσκολη πρόκριση με σκορ 4-5 στα πέναλτι πανηγύρισε ο Άγιος Δημητριος στο Ρουφ αποκλείοντας τον μαχητικό και εξαιρετικό τακτικά Πανθησειακό (1-1 καν. Διαρκεια/1-1 παραταση).

Το συγκρότημα του Αντώνη Καρπούζα τα βρήκε σκούρα και κατάφερε στο 88′ να ισοφαρίσει με το Ρούσσο και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση μετά το γκολ του Μιχελιδάκη στο 30′ με φαουλ στο οποίο φέρει ευθύνη ο τερματοφύλακας Μακρής.

 

Στην παράταση ο Άγιος Δημήτριος δεν κατάφερε να απειλήσει αισθητά ενώ όσες φορές χρειάστηκε ο Βούργαλης με εντυπωσιακές επεμβάσεις κράτησε την ομάδα του στον αγώνα.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παράταση αποχώρησε για τον Πανθησειακό ο Καζαντζής λόγω τραυματισμού και δεν αντικαταστάθηκε αφού ο Λευτέρης Στρατής είχε πραγματοποιήσει τις αλλαγές του και δεν είχε άλλους παίκτες στον πάγκο.

 

Πάντως ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στη δουλειά που κάνει ο Λευτέρης Στρατής στην ομάδα του κέντρου καθώς με την εικόνα της σήμερα κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια ένα σύνολο που αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία και έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

 

ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ (Λευτέρης Στρατής) Βούργαλης, Κουτσολαμπρος (78′ Λεβάκος), Μιχελιδάκης, Χριστόπουλος, Κραββαρίτης, Πάνος (104′ Μιγγος), Τσάβος, Καζαντζής, Συναδινος (70′ Μούτσα), Αθανασόπουλος, Λούπα

 

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αντώνης Καρπούζας): Μακρής, Συκαράς Δ. (46′ Ατματζίδης), Γεωργούσης (46′ Βλαχόπουλος), Ανδρεαδάκης, Βαμβακερής , Κωνσταντόπουλος, Τζαβάρας, Καρτσιώλας (78′ Τερλελής), Αβίντογλου, Συκαράς Γ. (40′ Χαλιβελάκης), Ρούσσος.

Related posts

Κεραυνός Πετρούπολης: Έναρξη προετοιμασίας – προπονητικό τιμ

Abola Team 2

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χωρίς Παναγιώτου στον πάγκο το Ρουφ!

abola10

Οι πρώτοι σκόρερ στα μέχρι τώρα παιχνίδια στα πρωταθλήματα αλλά και το Κύπελλο της ΕΠΣΑ

Abola Team 3