free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Συνεχίζουμε στην ίδια φιλοσοφία»

Στην φιλοδοξία ανάδειξης παικτών που διέπει τον Πανερυθραϊκό, αναφέρθηκε ο τεχνικός της ομάδας Αντώνης Τσιμπάκης.

 

 

Με εμφατικό τρόπο τσέκαρει ο Πανερυθραϊκός το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, συντρίβοντας εκτός έδρας την ΑΕ Αιγάλεω με 4-1. 

Μία νίκη, η οποία συνοδεύτηκε από εκπληκτική εμφάνιση για το συγκρότημα του Αντώνη Τσιμπάκη, που αναμένεται να δώσει  την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση, ενόψει της δύσκολης συνέχειας που περιμένει την ομάδα σ’ όλες τις διοργανώσεις 

Ο τεχνικός Αντώνης Τσιμπάκης μιλώντας στο «Αbola.gr» στάθηκε στο γεγονός ότι οι πολλοί ταλαντούχοι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν,  έδειξαν ένα δείγμα των αρετών τους: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση κυρίως των πολλών παικτών που προέρχονται από τις ακαδημίες μας και πήραν χρόνο συμμετοχής Αρκετοί παίκτες γεννημένοι τα έτη 2000 ως 2002 πήραν χρόνο συμμετοχής και με την όλη τους παρουσία , ανέδειξαν το ταλέντο τους και μου έδειξαν ότι μπορώ να υπολογίζω βάσιμα πάνω τους. Η ομάδα μας συνεχίζει στην ίδια φιλοσοφία ανάδειξης πολλών παικτών, που προέρχονται από τα σπλάχνα της. Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί κόντρα στην Ηλιούπολη». 

Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν τεθεί οι ανέτοιμοι Παπάζογλου και Αγουρίδης.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Τρανός: «Νίκη που θα μας οπλίσει την ψυχολογία»

Kώστας Παλαιολόγος

ΣΟΚ στα Σούρμενα με “Μανόλο”!

abola10

«Μπαμ» με Παπακωνσταντίνου η Αγία Παρασκευή

Kώστας Παλαιολόγος