free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βαϊτσης: «Δείξαμε σοβαρότητα και πειθαρχία»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από την συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών του κόντρα στην Ανθούπολη, εξέφρασε ο προπονητής της Αθηναϊδας Γιώργος Βαϊτσης.

 

 

Η εν γένει σοβαρότητα και συγκέντρωση, που έδειξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που χρησιμποιήθηκαν στον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Ανθούπολη, ήταν το στοιχείο, που «κρατάει» για τη δύσκολη, όσο και κρίσιμη συνέχεια ο τενχικός της Αθηναϊδας Γιώργος Βαϊτσης. 

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος απέναντι στο συγκρότημα των δυτικών προαστίων κατά κύριο λόγο εμπιστεύθηκε φανέλα βασικού σε ολους τους ποδοσφαιριστες που δεν ειχαν αγωνιστεί, εξήγαγε χρήσιμα συμπεράσματα, διαπσιτώνοντας ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να ποντάρει στις υπηρεσίες όλων του των παικτών 

Κάτι το οποίο δήλωσε και στο «Abola.gr»: 

«Όλα τα παιχνίδια χρειάζονται την απαιτούμενη προσοχή Η Ανθούπολη φάνηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική, όμως όλοι οι παικτες που χρησιμοποίησα απέδειξαν με την συνολική τους παρουσία ότι μπορώ να ποντάρω πάνω τους. Παρά το γεγονός ότι χρησιμοποίησα κατά βάση πολλούς ποδοσφαιριστές, που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, όλοι τους φάνηκαν πολύ συντεοί ακι συγκεντρωμένοι, Δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και πειθαρχία, με άμεση συνέπεια να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης . Αποδεικνύεται περίτρανα ότι το κάθε παιχνίδι χρειάζεται τη απαιτούμενη προσοχή και συγκέντρωση και εμ ιδιαίτερη ιανοποίηση δαπίστωσα ότι μπορώ πλέον να ποντάρω σ εόλους τους παίκτες μου. Είναι πολύ σημαντικό σ’ ένα  αγωνιστικό μαραθώνιο να νιώθει ο κάθε ποδοσφαιριστής έτοιμος να ανταποκριθεί  

Δεν υπάρχουν θεωρητικά βασικοί κι αναπληρωματικοί. Όλοι θα χρειαστούν .

Η προσοχή μας επικεντρώνεται πλέον στο επόμενο πολύ δύσκολο εκτός έδρα ςπαιχνίδι πρωταθλήματος που μας περιμένει κόντρα στον Χαραυγιακό, όπου θα προεοτιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανουμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί»

 

 

 

Related posts

Τζώτζης: «Μας έμεινε η πίκρα στο τέλος»

Kώστας Παλαιολόγος

Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας ο Πανερυθραϊκός

Abola Team

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα του Σαββάτου (22/2)

Abola Team