free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Επένδυση» με Μαραβελάκη ο ΠΟΨ

Στην απόκτηση του 21χρονου κεντρικού χαφ του Αμαρουσίου προχώρησε η φιλόδοξη ομάδα του Ψυχικού.

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Ηλία Μαραβελάκη πραγματοποίησε ο ΠΟΨ. Η διοίκηση του Γιάννη Πετρίδη μετά από συντονισμένες ενέργειες έδως ετα χέρια με τον 21χρονο κεντρικό χαφ, που προέρχεται από την ομάδα του Αμαρουσίου και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του. 

Η ένταξη του ταλαντούχου και ιδιαίτερα ποιοτικού ποδοσφαιριστή ενδέχεται να προσφέρει πολλές και σημαντικές λύσεις για τον προπονητή Βασίλη Παπαδόπουλο, στη διάρκεια της φετινής ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν. 

Οι μεταγραφικές επιδιώξεις των «πρασίνων» δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, οι ιθύνοντες του φιλόδοξου συλλόγου των βορείων προαστίων εντείνουν τις επαφές τους για την απόκτηση ενός ταχύτατου εξτρέμ κι ενός επιθετικού, ο οποίος θα ξεχωρίζει για τις εκτελεστικές του ιακνότητες. 

Με την πίστη και την ψυχοογία στα ύψη για ένα θετικό ξεκίνημα ρίχνεται ο ΠΟΨ στην μάχη του πρώτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ, όπου φιλοξενεί την Ελπίδα Αγιων Αναργύρων. Η αισιοδοξία είναι  διάχυτη στα πρόσωπα όλων, με τον τεχνικό Βασίλη Παπαδόπουλο να έχει προετοιμάει ιδανικα΄την ομάδα του με στόχο να μπει με το «δεξί» στον νέο … μαραθώνιο.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Γαλαξίας-Αρίων 2-0

Abola Team 3

Στεφάνι στη μνήμη του Παπαεμμανουήλ από τον ΣΠΠΑ

abola10

Λύγκος: «Το μυαλό μας στο μπαράζ με Πανιώνιο Καισαριανής»