free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μορφίδης: «Στόχος μία καλύτερη πορεία από πέρυσι»

Το έναυσμα για μία καλύτερη πορεία συγκριτικά με την περασμένη περίοδο έδωσε ο Τεχνικός Διευθυντής των Λεόντων Βασίλης Μορφίδης.

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη οι Λέοντες ρίχνονται στην μάχη του νέου πρωταθλήματος του τετάρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ. 

Η ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα του Παναγιώτη Μορφίδη φιλοξενεί τον ανανεωμένο και πολύ ισχυρίο Πανιώνιο Καισαριανής σε μία αναμέτρηση, όπου θα παλέψι με όλες τις δυνάμεςι της για την νίκη, ώστε να μπει με το «δεξί» στον νέο μαραθώνιο. 

Χαρακτηριστικές του κλίματος, που έχει καλλιεργηθεί στον σύλλογο, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή Βασίλη Μορφίδη: 

«Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας για το νέο πρωτάθλημα με πολλή όρεξη και διάθεση για μία άκρως επιτυχημένη σεζόν.Αντιμετωπίζουμε στην πρεμιέρα μία πολύ ποιοτική κι οργανωμένη ομάδα, όπως είναι ο Πανιώνιος Καισαριανής, όπου θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις για την νίκη, ώστε να μπούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο νέο πρωτάθλημα. 

Η περυσινή σεζόν μα ςείχε βρει να κατακτούμε την έβδομη θέση και πλέον ξεκάθαρος στόχος μας είανι να πετύχουμε ένα καλύτερο πλασάρισμα στον βαθμολογικόπίνακα, αλλα΄ακι να φανούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί».

 

 

 

 

 

Related posts

Θύελλα Περιστερίου-Κορωνίδα 1-0

Abola Team 3

Ζαμπέτας: «Θέλουμε μια δυνατή επανεκκίνηση»

Kώστας Παλαιολόγος

Τους τερματοφύλακες Καραμιχάλη και Λημναίο απέκτησαν οι Ίωνες Παλ. Φαλήρου

Τάσος Ζαφειρίου