free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Με τον κόσμο μας για τη νίκη!»

Το σύνθημα για νίκη στο επερχόμενο ντέμρπι με τους Αγίους Αναργύρους έδωσε ο τεχνικός της ΑΕ Ηρακλείου Νίκος Παπαρούνης.

 

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, που απορρέει από την μέχρι τώρα πολύ αξιόλογη παρουσία στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, η ΑΕ Ηρακλείου θα φιλοξενήσει τους Αγίους Αναργύρους. 

Απέναντι στην ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα το συγκρότημα του Νίκου Παπαρούνη θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, ώστε να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι δηλώσεις του τεχνικού Νίκου Παπαρούνη, είναι ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στην ομάδα: 

«Πάμε να δώσουμε την μάχη μας σ’ ένα πραγματικό ντέρμπι. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή και φιλόδοξη ομάδα, όπως είναι οι Άγιοι Ανάργυροι που έχου θεσει πολύ υψηλές βλέψεις  και θέλουμε όσο τίποτε άλλο να φανούμε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο μας. Με την συμπαράσταση του κλοσμου μας θα παλέψουμε για την νίκη κι ευελπιστούμε να μας δώσει την απαιτούμενη ώθηση να φτάσουεμ στο αποτέλεσμα που θέλουμε»

  

Επιστρέφει ο Τσάτσος 

Τη μεγάλη του επανεμφάνιση αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Γιώργος Τσάτσος στην αναμέτρηση με τους Άγιους Αναργύρους. Ο 20χρονος μέσος εξέτισε την ποινή, που κουβαλούσε από πέρυσι κι εντάχθηκε στα πλάνα του Νίκου Παπαρούνη. Αντίθετα, εκτός πλάνων έχουν τεθεί ο Δημήτρης Καράμπελας για προσωπικούς λόγους και ο στρατευμένος Ανδρέας Κατσούλης.

 

 

Related posts

Ελεύθερος ο Κατσιούλης από τα Πετράλωνα

Kώστας Παλαιολόγος

«Λευκή» Ισοπαλία Για ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Abola Team 2

“Σφράγισε” την παραμονή ο Απόλλων Χαλανδρίου

abola10