free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα μας»

Το σύνθημα για νίκη απέναντι στην Δόξα Βύρωνα έδωσε ο προπονητής του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός.

 

 

 

Με ξεκάθαρο στόχο να τριτώσει τις νίκες του στο νέο δυνατό πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας θα υποδεχθεί ο Ήφαιστος Περιστερίου τη Δόξα Βύρωνα. 

Οι «ροσονέρι» , που προέρχονται από τις δύο πολύ σημαντικές νίκες επί των Αγίων Αναργύρων (1-0) και Μικρασιατικού (0-1) αντίστοιχα θέουν όσο τίποτε άλλο να δώσουν συνέχεια στο εξαιρειτκό τους ξεκίνημα, ώστε να παραμείνουν ακλόνητοι στην κορυφή και παράλληλα να διατηρήσουν το αλώβητο της έδρας τους. 

Χαρακτηριστικές του τρόπου με τον οποίο στην ομάδα των δυτικών προαστίων έχουν προσεγγίσει την αναμέτρηση κόντρα στη φιλόδοξη ομάδα του Βύρωνα, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Θόδωρου Τρανού: 

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα πραγματικό ντέρμπι απέναντι σε μία ομάδα πολύ δυνατή και φιλόδοξη, όπως είναι η Δόξα Βύρωνα. Ο αντίπαλός μας θέλει πολύ το ματε, το ίδιο όμως κι εμείς, όπου θέλουμε να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα μας. Χωρίς να έχουμε βλέψεις για άνοδολαυτό που επιθυμούμε, είναι να διατηρήσουμε την έδρα μας απόρθητη και νομίζω ότι έχουμε όλα τα φόντα να τα καταφέρουμε και να δείξουμε τις δυνατότητές μας» 

Στον αγωνισιτκό τομέα, ο Θόδωρος Τρανός θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Δημήτρη Ντάτση και του Γιώγου Μπότση, ο οποίος θα απουσιάσει λόγω ανειλημμένων επαγγελματιών του υποχρεώσεων.

 

Related posts

Παπαρούνης: «Προχωράμε βήμα – βήμα και κατακτούμε στόχους»

Kώστας Παλαιολόγος

Παρελθόν ο Ρόππας από τον Θρίαμβο Χαίδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Χατζηαλέξης: «Ψυχολογική τόνωση η πρωτιά!»

Kώστας Παλαιολόγος