free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Τρελαίνει κόσμο» με Λούκας Φαβάλι ο Ιάλυσος

Μετεγγραφική βόμβα μεγατόνων πυροδότησε ο ΓΑΣ Ιάλυσος, προκαλώντας μεγάλη αίσθηση, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο.

Οι «τοξοβόλοι» απέκτησαν τον Ιταλοαργεντίνο μεσοεπιθετικό Λούκας Γκαμπριέλ Φαβάλι, που διαθέτει πλούσιο βιογραφικό από τις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Villa Dalmine ομάδα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας στην Αργεντινή.
Όπως είχε αποκαλύψει η «δσπορ» από την 1η Σεπτεμβρίου, χωρίς να αναφέρει το όνομα του αθλητή, οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσος πάλευαν την περίπτωσή του. Είχαν συμφωνήσει σε όλα, αλλά ένα οικογενειακό πρόβλημα του ποδοσφαιριστή είχε κολλήσει την μετεγγραφή, με τους «τοξοβόλους» ωστόσο να έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να προλάβουν την προθεσμία των διεθνών μετεγγραφών.
Το φλερτ του καλοκαιριού είχε ευτυχή κατάληξη για τον ΓΑΣ Ιάλυσος, καθώς το οικογενειακό πρόβλημα του Λούκας Φαβάλι ξεπεράστηκε και ήδη βρίσκεται στο νησί μας, με τους «τοξοβόλους» να έχουν στα χέρια τους και το δελτίο του ποδοσφαιριστή.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, με την απόκτηση του Φαβάλι ο ΓΑΣ Ιάλυσος δυναμώνει κατά το πολύ το έμψυχο δυναμικό του και βάζει για τα καλά πλώρη για την κατάκτηση του τίτλου.
Πάντως ο ποδοσφαιριστής δεν θα αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΑΠΟ Κερατσίνι το Σάββατο.
Η καριέρα του Λούκας Φαβάλι
(2002-03): Racing De Cordoba.
(2003-06): Talleres.
(2006-08): Απόλλων Καλαμαριάς (48 συμμ, 4 γκολ).
(2008-11): Ατρόμητος (74 συμμ., 6 γκολ).
(2011-12): Λεβαδειακός (23 συμμ., 1 γκολ).
(2012-13): Παναιτωλικός (42 συμμ., 2 γκολ).
(2013-14): Instituto De Cordoba (36 συμμ., 9 γκολ).
(2014-15): Huracan (7 συμμ).
(2015-16): Λεβαδειακός (9 συμμ.).
(2016): Α.Ε.Λ. Καλλονής (8 συμμ., 1 γκολ).
(2016-17): Villa Dalmine (24 συμμ., 2 γκολ).
Στα αγωνιστικά
Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΓΑΣ Ιάλυσος, με το πρόγραμμα να διεξάγεται στο «Οικονομίδειο» , με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής, σε τελειώματα φάσεων και σε στημένες μπάλες.
Η προετοιμασία των «τοξοβόλων» για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΑΠΟ Κερατσίνι θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα στο «Οικονομίδειο», με ασκήσεις ενεργοποίησης και χαλάρωμα.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει σήμερα το βράδυ για την Αθήνα.
Να σημειώσουμε ότι την αποστολή των «τοξοβόλων» θα συνοδεύσουν ο πρόεδρος Μιχάλης Χατζηνικήτας, ο αντιπρόεδρος Θανάσης Χατζηστρατής, ο γενικός αρχηγός Γιώργος Παρασκευάς και το μέλος του Δ.Σ. Μαίος Καμποράκης.

Related posts

Αναβολές από την ΟΥΕΦΑ

abola10

Βοϊδονικόλας-Πασαλίδης: “Ένας ακόμα τελικός για το Κερατσίνι το ματς με την Προοδευτική”

Abola Team 3

Τον Σενεγαλέζο επιθετικό Σεκούμπα Ντιατά απέκτησε ο ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 2