free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Να «καλπάσει» προς την νίκη θέλει η Ρόδος στην πρεμιέρα με Ασπρόπυργο

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες αρχίζει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο, για τον Α.Σ. Ρόδος, αφού στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου και η διεκδίκηση της ανόδου.

Τα «ελάφια» του Πάρη Ανδράλα ξεκινάνε την φετινή τους περιπέτεια αύριο στις 15:00 στο γήπεδο Μαγούλας, όπου θα φιλοξενηθούν από την Ε.Π.Δ. Ασπροπύργου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» της πόλης μας στοχεύουν μόνο στην νίκη, έτσι ώστε να κάνουν ιδανική εκκίνηση, να κατακτήσουν τους πρώτους πόντους στην σεζόν, αλλά και να τονώσουν την ψυχολογία τους ενόψει το τοπικού ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΓΑΣ Ιάλυσος στο «Οικονομίδειο».

Ο Πάρης Ανδράλας γνωρίζει ότι τα παιχνίδια της πρεμιέρας κρύβουν παγίδες, γι’ αυτό και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του, ιδιαίτερη προσοχή, συγκέντρωση και πειθαρχία για να οδηγηθούν στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου με τον νεαρό τεχνικό να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή όλα τα δυνατά χαρτιά που έχει ο σύλλογος στο έμψυχο δυναμικό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν τα «ελάφια», στην οποία αναγράφονται και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών:

«Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ο Α.Σ. Ρόδος εύχεται σε όλες τις ομάδες, στους παράγοντες, στους προπονητές, στους ποδοσφαιριστές, στους διαιτητές και στο φίλαθλο κόσμο, να απολαύσουν μία καλή και δημιουργική ποδοσφαιρική περίοδο, γεμάτη επιτυχίες. Επαναλαμβάνοντας την προσήλωσή του στις αρχές του αλληλοσεβασμού, του ευ αγωνίζεσθαι και της φιλοξενίας, ο Α.Σ. Ρόδος δεσμεύεται να προασπίσει τις άριστες σχέσεις του με το σύνολο των σωματείων και να συμβάλλει στη διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος που δεν θα αμαυρωθεί από περιστατικά βίας.

Η αποστολή για την πρεμιέρα 

Τα ονόματα των δεκαοκτώ εκλεκτών του, στους οποίους θα στηριχθεί στο αυριανό παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με αντίπαλο την Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας Ασπροπύργου στο γήπεδο της Μαγούλας, ανακοίνωσε ο προπονητής Πάρης Ανδράλας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σημερινής πρωινής προπόνησης. Στην Αθήνα θα ταξιδέψουν, σήμερα στις 6:30 το απόγευμα, οι Παναγόπουλος, Κουμέντος, Τσόπελας, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Αποστόλου, Ζώνας, Μκρτσιάν, Αυγενικού, Πινδώνης, Πότσι, Δημητριάδης, Σερτζίνιο, Λέκκας, Μπανγκούρα, Πάλλας, Παβίσεβιτς και Δαβρής».

 

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Α.Ε. Μυκόνου: Ανακοίνωσε τις ώρες λειτουργίας του γηπέδου για τον κόσμο

Γιώργος Ανανίδας

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Ρένος Γιαμπουράς

Η επίσημη θέση του Εθνικού για το ματς με την Προοδευτική

Abola Team 2