free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Γ. Παθιακάκης-Άνοιξη 1-0

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΑΟ Άνοιξης στον Άγιο Στέφανο από τον ΑΟ Γιάννης Παθιακάκης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του «τριφυλλιού» αν και είχε πολλές απουσίες στάθηκε καλά στο γήπεδο, δημιούργησε ευκαιρίες και αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια θα έπαιρνε και το «διπλό». Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 37΄ ο Ρόμπολας.

 

Ο ΑΟ Άνοιξης διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία του κ. Ζαχαρόπουλου και κυρίως για δυο φάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν το παιχνίδι. Στο 25’ «έκλεισε» τα μάτια σε ανατροπή του Δρακόπουλου μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και στο 80’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραχάλιου, ο Μουλάς απέκρουσε αρχικά τη μπάλα, αυτή χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια πέρασε την γραμμή και με δεύτερη προσπάθεια ο πορτιέρο των γηπεδούχων την έβγαλε έξω με τον κ. Ζαχαρόπουλο να δείχνει «παίζετε».

 

Η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου ολοκλήρωσε το ματς με εννιά παίκτες μετά την αποβολή του Άλι στο 67΄και του Δρόσου στο 83’.

 

Το ΔΣ του ΑΟ Άνοιξης ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του φιλικού σωματείου ΑΟ Γιάννης Παθιακάκης αλλά και τους ανθρώπους του γηπέδου στον Άγιο Στέφανο για την άψογη φιλοξενία.

 

Α.Ο. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Μουλάς, Ανεζύρης, Αγγελίνας, Ξενάκης, Ταμάμης, Θεοδώρου (56’ Σπαγής), Φωτίκας, Κατσίγιαννης, Ιορδανίδης (78’ Διαμαντόπουλος), Ρόμπολας, Γερογιάννης (90’ Κότσαλος).

Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ: Μανουσάκης, Γεωργούσης, Τρακάκης, Ιωσήπου, Δρόσος, Κυριάκης, Καραχάλιος, Δρακόπουλος (46΄Δαρζέντας), Πούφλης, Άλι, Κωβαίος.

 

Related posts

Δυνατή κίνηση με Γεωργάκα ο Άρης Βούλας!

Ρένος Γιαμπουράς

Και ο Δημήτρης Παντελής στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου!

Abola Team 2

Στη Μαρκό ο Τσίκλος!

Abola Team 2