free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ήφαιστος πέντε αστέρων!

Εξαιρετικοί οι «ερυθροκίτρινοι» συνέτριψαν με 5-0 τον Φαληρικό στο «Π. Νικολαϊδης» πετυχαίνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο νέο πρωτάθλημα.

 

 

Ένα δείγμα ων φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο Ήφαιστος θριαμβεύοντας με 5-0 του Φαληρικού στο «Π. Νικολαϊδης» και πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

 

Οι παίκτες του Μπάμπη Σκλάβου απέδωσαν ελκυστικό ποδόσφαιρο, αναδεικνύοντας πτυχές της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται από το τεχνικό τιμ από το ξεκίνημα της θερινής προετοιμασίας.

 

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό 10λεπτο, ο Ήφαιστος ανέβασε στροφές και αφού στο 15’ έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Μαναριώτη, η κεφαλια΄του οποίου αποκρούστηκε πάνω στην γρμαμή του τέρματος από τον Ζάσκα, στο 20’ άνοιξε το σκορ. Ο Φλορεά έφυγε από τα αριστερά και τη κατάλληλη στιγμή σέντραρε, όπου ο επερχόμενος Μυλωνάς με σουτ σητν κίνηση άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. 

Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους «ερυθροκίτρινους», οι οποίοι στο 23΄έχασαν νέα απίστευτη ευκαιρία όταν από εκπληκτική κάθετη του Μυλωνά ο Σδιδηρόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής,αλλά πλάσαρεελάχιστα άουτ. 

Στο 45’ χάθηκε η φάση του αγώνα για τον Ήφαιστο όταν μετά από σέντρα του Καρακασίδη, Σιδηρόπουλος και Μαναριώτης έκαναν την προβολή … τρακάροντας για να φύγει η μπάλα εκτός εστίας! 

Ο Ήφαιστος ζευγάρωσε τάτέρματά του στο 60’ Ο Μυλωνάς με πανέμορφη «κάθετη» τροφοδότησε τον Χρήστο Πίττα, ο οποίος με όμορφη ενέργεια απέφυγε και τον Μυφτήρη για να γράψει το 0-2. 

 

Νέο «δίγκολο» του Σιδηρόπουλου!

 Ακολουθήσε η σειρά Τάσου Σιδηρόπουλου. Ο τοπ – σκόρερ της πρεμιέρας κόντρα στην Θύελλα Μοσχάτου, χτύπησε και πάλι δύο φορές! 

Αρχικά στο 62’ο Σιδηρόπουλος με ωραία κίνηση και συρτ’ό σουτ μέσααπό την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίεπδα του 0-3. Για να ανεβάσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο 68’ όταν εκμεταλλεύθηκε εκτέλεση κόρνερ του Καρακασίδη και με όμορφη κεφαλια να γράψει το 0-4. 

Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Βασίλης Μαναριώτης με έξυπνο πλασέ από πλάγια θέση. 

Eύκολο έργο είχε η Μήτση.

 

Φαληρικός: Μυφτήρης, Καμπιτζόγλου, Ραυτόπουλος, Κοτσιόβας (53’ Μπάρλης), Ζάσκας, Μαρμαρίδης (67’ Σαραγάς), Ασίκια, Χατζημελετιάδης, Κούβαρης (67’ Μπαζίνης), Μιχαηλίδης, Ριτέα(70’ Σιδηρόπουλος).

 

Ήφαιστος: Γεωργόπουλος, Παπαδάτος, Φλορέα, Λοκόσι (60’ Σκόνδρας), Πήττας, Γκογκομήτρος, Τζιώτης  Σιδηρόπουλος (74’ Τσεσμέσογλου), Μαναριώτης, Καρακασίδης (83’ Χρήστο), Μυλωνάς (66’ Σβόλης).

 

 

 

 

Related posts

«Δεν αλλάζει ο στόχος!»

Kώστας Παλαιολόγος

Σκλάβος: «Θα τα δώσουμε όλα για παραμονή!»

Kώστας Παλαιολόγος

Αγγελάκης: «Σπουδαίο επίτευγμα η συμμετοχή στον τελικό»

Kώστας Παλαιολόγος