free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Αήττητος Σπάτων στην πρεμιέρα 3-0 τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ του Πάρη Κωνσταντακόπουλου μέσα στο Δημοτικό Γήπεδο Δημ. Δημητρίου με αντίπαλο την ομάδα του ΔΙΑΓΌΡΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΉΣ.

Χωρίς γκολ το 1ο ημίχρονο με την ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ να προσπαθεί με κατενατσιο από την παλιά Ιταλική σχολή να κρατήσει τους παίκτες του ΑΉΤΤΗΤΟΥ μακριά από την εστία του πράγμα που το κατάφερε για μόνο για τα πρώτα 45′ του αγώνα η με την μαζική άμυνα η με τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις απο το 1′ και τις πάμπολλες διαμαρτυρίες για να κερδίσουν χρόνο κ για να πέσει ο ρυθμός του αγώνα.

Την πρώτη ευκαιρία ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ την είχε στο 14′ με τον ΓΚΟΥΜΑ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι κ άουτ.

Στο 17′ ευκαιρία με τον ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ να αστοχεί και να ακολουθεί ο ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ το ακριβώς επόμενο λεπτό όταν το δυνατό σουτ έφυγε μόλις άουτ.

24′ κεφαλιά άουτ ο ΦΑΡΙΝΟΛΑ από πολύ κοντά κάτι που επανέλαβε 2′ αργότερα ο ίδιος παίκτης.

Στο 29′ κ στο 32′ ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ αυτή την φορά έχασε ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.

Στο 35′ ο ΜΕΡΟ είδε κίτρινη για επικίνδυνο παιχνίδι κ στην ίδια φάση ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ είδε ην κίτρινη για Θέατρο κ διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή του αγώνα.

Νέα ευκαιρία με τον ΒΙΔΑΛΗ να αστοχεί σε κεφαλιά από πάσα του ΚΡΗΤΙΚΟΥ στο 36

Συνεχίζεται πίεση με τους παίκτες ου ΔΙΑΓΟΡΑ να προσπαθούν να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους και τον ΑΗΤΤΗΤΟ να χάνει την μια φάση μετά την άλλη για να ανοίξει το σκορ με τους ΚΡΗΤΙΚΟ 38′, με ΓΚΟΥΜΑ στο 39′ , ΒΙΔΑΛΗ 40′ και ην μεγαλύτερη ευκαιρία στο 44′ με τους ΚΡΗΤΙΚΟ κ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ να αστοχουν από πολύ κοντά.

Στο 41′ είδε κίτρινη κάρτα ο ΚΙΣΤΑ για μαρκάρισμα από πίσω.

Κάπως έτσι κύλησε κ τελείωσε το 1ο ημίχρονο.

Ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ στο 2ο ημίχρονο με πολλές πάσες προσπάθησε να ανοίξει και να έχει τις πρώτες ευκαιρίες για γκολ στο 49′ κ το 51′ .ε τους ΜΟΥΣΤΑΚΗ κ ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ για να έρθει το 56′ και τον FARINOLA με κεφαλιά μετά από σέντρα του ΜΟΥΣΤΑΚΗ να ανοίγει ο σκορ στέλνοντας ην μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει ΡΟΠΠΑ κ το 1-0.

Στο 64′ παραλιγο να είχαμε το 2-0 όταν απο εκτέλεση κόρνερ του ο ΣΑΛΤΑΜΑΡΑΣ στην προσπάθεια να διώξει την μπάλα πήρε φάλτσα ανάποδα και μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι απομάκρυνε η άμυνα.

Στο 75′ άψογη συνεργασία των παικτών του ΑΗΤΤΗΤΟΥ έφερε τον ΝΙΚΛΗΤΣΙΩΤΗ απέναντι του ΡΟΠΠΑ κ με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 78′ ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ βλέπει την 2η κίτρινη κ αποβολή αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες για τα υπόλοιπα λεπτά έως την λήξη του αγώνα.

Στο 84′ ορθά ακυρώθηκε γκολ του ΚΡΗΤΙΚΟΎ ως οφσαιντ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ με ωραίο γκολ έκανε το τελικό 3-0 για ην ομάδα του όταν πήρε την μπάλα το σημείο του πέναλτι την κατέβασε με το στήθος και με γυριστο άπιαστο σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Τώρα για τον αγώνα κ από τις φάσεις που περιγράψαμε καταλαβαίνει κάποιος ότι Στο Γήπεδο υπήρχαν δυο ομάδες με την μια να κάνει κ να χάνει ευκαιρίες για γκολ βάζοντας μόνο 3 και την άλλη να αμύνεται με νύχια κ με δόντια όπως λέει ο λαός για να κρατήσει χαμηλά το σκορ.

Μπήκε με το δεξί λοιπόν η ομάδα μας και έδειξε Ότι έχει τον τρόπο και τους παίκτες να πάρει την νίκη.

Όσοι βρέθηκαν στο ΔΗΜ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ χειροκρότησαν την ομάδα μας αλλά κ τους αντιπάλους δείχνοντας Ότι έχει ποιότητα όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στο φίλαθλο κοινό τους με παράδειγμα ότι μετά τον τραυματισμό και την αναγκαστική αλλαγή του ΣΑΛΤΑΜΑΡΑ ο κόσμος όρθιος χειροκρότησε τον ποδοσφαιριστή του ΔΙΑΓΌΡΑ.

Ευχαριστημένοι όλοι στο γήπεδο με την μεγάλη νίκη της ομάδας μας και όλοι ευχόμαστε καλύτερη συνέχεια.

Πρίν τον αγώνα και τις συνθέσεις των ομάδων από τα μεγάφωνα ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ καλωσόρισε τους φιλοξενούμενους και ευχήθηκε καλή πορεία.

Οι συνθέσεις

Σκόρερ: Φαρινόλα (57’), Νικλητσιώτης (70’), Κρητικός (88’)

Κόκκινες: Μιχαλάκης (80’)

Οι συνθέσεις:

Αήττητος Σπάτων (Πάρης Κωνσταντακόπουλος):

Μιχελής, Μουστάκης, Βιδάλης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Ηρακλής (78′ Σκαφίδας), Τσέπας (82′ Κατσικογιάννης), Γκούμας (66′ Νικλητσιώτης), Φαρινολα, Τσιλιγγίργης (87′ Σκουμας), Κρητικος.

Διαγόρας Αγίας Παρασκευής

(Χρηστος Πελέκης):

Ρόππας, Τοπαλι, Τσαμπικος, Σαλταμάρας (λ.τ.72′ Κρασουδάκης), Μερό, Αχειμαστος, Λαζαρίδης (90′ Παρέλης Δ.) Τσομπανέλης, Φιλιάνος (53′ Παρέλης Β.), Κίστα (83′ Σεφουλάι), Μιχαλάκης.

Διαιτητής: Σφέτσιας (Σάμου)

Βοηθοί: Ντζουροπάνος, Βαλκάνος (Δυτικής Αττικής)

Related posts

Η Προοδευτική 1-0 τον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 3

Με εκκρεμότητες και… εμπόδια ο καταρτισμός των ομίλων στην Γ’ Εθνική

Abola Team 2

Στα πέναλτι ο ΠΟΑ, 3-1 τον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 3