free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Εθνικός 4-0 το Ζευγολατιό

Εντυπωσιακά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Εθνικός για το πρωτάθλημα της ΓΈθνικής νικώντας μπροστά σε 1.000 περίπου οπαδούς του που έδωσαν δυναμικά το παρών στο γήπεδο της Καλλιθέας τον ΑΟ Ζευγολατιού με 4-0.

Η γηπεδούχος ομάδας ήταν σοβαρή καθ΄όλην την διάρκεια του αγώνα,δημιούργησε  απο το ξεκίνημα του παιχνιδιού αρκετές ευκαρίες παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και κατάφερε να προηγηθεί στο 41΄με 1-0 μετά απο αριστοτεχνικά εκτελεσμένο φάουλ του Ρομάνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός συνέχιζε να ελέγχει τον χώρο του κέντρου,να δημιουργεί ευκαιρίες και σε μια απο αυτές ο Μάναλης στο 60΄ με κοντινή προβολή έκανε το 2-0,ο Μάκης Παυλάκης λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 73΄χρίστηκε και αυτός σκόρερ κάνοντας το 3-0,ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90΄ο Μακρυγιάννης με σούτ μέσα απο την περιοχή.

Την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής διηύθηνε ο Ωραιόπουλος του Συνδέσμου Δωδεκανήσου,με βοηθούς τους Κυριάκο Βιντσεντζάκο και την Αικατερίνη Γκόντα απο τον Σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ  (Θύμιος Γεωργούλης) Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος, Ρούσσης, Κρητικός, Μισέλ (65΄Λεωνιδόπουλος), Κωνσταντίνου (67΄Κατίδης), Μάναλης (77΄Μακρυγιάννης), Κατσικοκέρης, Ρομάνο, Παυλάκης (77΄Χατζησάββας).

 

Related posts

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Π.Π.: Δηλώσεις Παπακανέλλου (vid)

abola10

Δύο ακόμη «τεστ» για τον Ηρόδοτο, το ένα με ΟΦΗ

Abola Team 2

Ποτουρίδης: Ανταγωνιστικός ο τέταρτος όμιλος…

Abola Team