free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Να κάνουμε κάστρο την έδρα μας!»

Στην δύναμη της έδρας της ΑΕ Ηρακλείου αναφέρθηκε ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παπαρούνης.

 

 

Την αξιοσημείωτη πορεία της σε αυτό το ξεκίνημα του νέου μαραθωνίου του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας συνέχισε η ΑΕ Ηρακλείου με την σπουδαία της νίκη με 3-1 επί των ιδιαίτερα φιλόδοξων Αγίων Αναργύρων. 

Η ομάδα των βορείων προαστίων απέδωσε κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, αναδεικνύοντας ένα δείγμα των πολλών αρετών της. Γεγονός, που χαροποίησε απόλυτα τον τεχνικό Νίκο Παπαρούνη, ο οποίος εξέφρασε την απόλυτα ικανοποίησή του: 

«Η νέα επιτυχία μας απέναντι σε μία πολύ σπουδαία ομάδα, όπως είναι οι Άγιοι Ανάργυροι μας κάνει όλους ιδιαίτερα ευτυχισμένους. Εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο τον παράγοντα έδρα, τον οποίο θέλουμε να κάνουμε κάστρο στην φετινή μας πορεία . Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητηήρια στους παίκτες μου για τη συγκέντρωση, το πάθος και την αποφασιστικότητα που έδειξαν, ώστε να φτάσουν στην νίκη, την οποία κατέκτησαν απόλυτα δίκαια. Μία νίκη, η οποία μας δίνει ώθηση να πιστέψουμε ακόμη περισσότερο στους εαυτούς μας. 

Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία μας ενόψει του επερχόμενου αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με αντίπαλο τον Θρίαμβο Αθηνών., Αυτό που προέχει, είναι να βελτιωνόμαστ διακρώς παιχνίδι με παιχνίδι»

 

 

 

 

 

Related posts

Κιούρκος: «Πήραμε τρεις βαθμούς που είχαμε ανάγκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Με Ρούπι ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου 1-0 το Ηράκλειο

Abola Team 3

Τζίτζης: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος