free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Στο Δάσος Χαϊδαρίου Μάλκος και Γκιάτα

Στην ένταξη των δύο πολυσύνθετων παικτών προχώρησε η ομάδα των δυτικών προαστίων συνεχίζοντας την μεταγραφική της εξόρμηση.

 

 

Την μεταγραφική του εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτο το Δάσος Χαϊδαρίου! 

Η διοίκηση του συλλόγου των δυτικών προαστίων συνεχίζει απτόητη τις ενέργειές της που αφορούν στην όσο το δυνατόν ουσιαστικότερη ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, ώστε να μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στο δύσκολο πρωτάθλημα του τετάροτυ ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ. 

Κάτω από αυτό το πλαίσιο οι «πρασινοκίτρινοι» προχώρησν σε δύο ακόμη σημαντικές προσθήκες ποιοτικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν ιδιαίτερα χρήσιμα εργαλεία για τον τεχνικό Δημήτη Μαυρίκο, ενόψει της φετινής σεζόν. 

Ο λόγος για τον 28χρονο ακραίο χαφ Κώστα Μάλκο, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Οδυσσέα Ελευθερούπολης και τον ιδιαίτερα ταλαντούχο 17χρονο δεξιό – μπακ Ηλίας Γκιάτα 

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το Δάσος Χαϊδαρίου τις υποχρεώσεις του στον ιδιαίτερα απαιτητικ΄τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ, επικρατώντας 0-1 του Άτταλου! 

Στο ντεμπούτο του Δημήτρη Μαυρίκου στον πάγκο της ομάδας, όπου έπαιξαν βασικοί και τέσσερις  νεοαποκτηθέντες παίκτες, η ομάδα του Χαϊδαρίου «έσπασε» και μία… κακή παράδοση – σχεδόν 4 ετών – καθώς στις τρεις προηγούμενες πρεμιέρες δεν είχε πετύχει νίκη. 

«Χρυσός» σκόρερ, ο νεοαποκτηθέντας φορ Στέλιος Καφαταρίδης, ο οποίος άνοιξε λογαριαμσό με την νέα του ομάδα!

 

 

Related posts

Πανθησειακός-ΠΟΨ 1-4

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στην Αθήνα

Abola Team

Τσιάκαλος: «Τα δυνατά φιλικά τα δίνουμε, ώστε να διαγνώσουμε αδυναμίες»

Kώστας Παλαιολόγος