free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Πήραμε μία νίκη, που είχαμε ανάγκη!»

Στη αξία της επιτυχίας επί της Ηλιούπολης αναφέρθηκε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.

 

Την παρθενική του νίκη στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας πανηγύρισε ο Πανερυθραϊκός, με τη δύσκολη επικράτησή του με 1-0 απέναντι στην μαχητική Ηλούπολη. 

Μία επιτυχία, η οποία κατακτήθηκε στο 90ό λεπτό με «χρυσό» σκόρερ τον Χρήστο Τσεβά, η οποία έρχεται να αποτελέσει το καλύτεοτ τονωτικό «φάρμακο» ενόψει της καθοριστικής συνέχειας 

Ο τεχνικός ντώνης Τσιμπάκης με δηλώσεις του έρχεται να δώσει το δικό του στίγμα ενόψει της κρίσιμης συνέχειας: 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, που την είχαμε πολύ ανάγκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, Η αποδοσήμας ήταν πάρα πολύ καλή κι εκτιμώ ότι ήταν συνέχεια των εξαιρετικών εμφανίσεών μας που είχαν  προηγηθεί τόσο απέναντι στην Αθηναϊδα, όπου παρά την ήττα με 1-0, εμείς ήμασταν η ομάδα που δημιούργησε κι έχασε σωρεία ευκαιριών, αλλά και του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕ Αιγάλεω. Σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένο τεχνικού του Πανερυθραίκού, για να προσθέσει: 

«.Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα η οποία είχε κλείσει πολύ τους χώρους και ήταν δύσκολο για εμάς να βρούμε διαδρόμους. Σμυντικά δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Θεωρώ ότι το κλεισί για την επιτυχία ήταν η υπομονή και η υπομνή που δείξαμε ακόμη και τις στιγμές, όπου χάναμε ευκαιρίες και δεν μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε ην υπεροχή μας. Αυτή η νίκη θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια . Συγχαρητήρια στην Ηλιούπολη για την προσπάθεια που επιχειρεί. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας»

Related posts

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην ΕΠΣΑ

Abola Team

Απάντηση Γεράρδη σε Χαντέ

abola10

Ήταν να μην πάρει φόρα…

Abola Team