free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιντζέκαρος: «Δεν πετάμε στα σύννεφα!»

Χαμηλούς τόνους κρατάει ο τεχνικός των Πετραλώνων Βαγγέλης Ιντζέκαρος ενόψει της δύσκλης συνέχειας.

 

 

Την εξαιρετική τους πορεία σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ συνέχισαν απτόητα τα Πετράλωνα, τα οποία θριάμβευσαν εκτός έδρας με 3-0 του Φωστήρα Ηλιούπολης 

Αυτή η επιτυχία σηματοδότησε αισίως το τρίτο συνεχόμενο «τρίποντο» για τους νεοφώτιστους, οι οποίοι έχουν μπει με το πόδι …πατημένο στο γκάζι στις υποχρεώσεις τους και αναδεικνύου πτυχές της ποιότητάς τους.

Ο τεχνικός ηγέτης των «κυανέρυθρων» Βαγγέλης Ιντζέκαρος, ωστόσο, φροντίζει να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους συνιστώντας σκληρή δουλειά ενόψει της δύσκολης κι απαιτητικής συνέχειας:

«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει στην τόνωση της ψυχολογίας μας, αλλά μέχρι εκεί. Σε καμία περίπτωση δεν πετάμε στα σύννεφα, ούτε θα πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε για το λόγο ότι έχουμε κάνει τρεις νίκες σε αυτό το ξεκίνημα. Το κεφάλι κάτω. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Προχωράμε βήμα – βήμα. Συνεχίζουμε προσγειωμένοι και ταπεινοί τη προσπάθειά μας, αποσκοπώντας να πετύχουμε μία άνετη παραονή και ό,τι καλό έρθει, θα είναι ευπρόσδεκτο»

 

 

 

Related posts

Ιάσωνα Ψαρρά | Παίκτης ΠΑΟ Ρουφ

admin

Τσαβαλιάς: «Έρχονται καλύτερες ημέρες για τον Αθηναϊκό!»

Έσκασε … «βόμβα» Μπανιά για τον ΠΑΟ Ρουφ!

Kώστας Παλαιολόγος