free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λύγκος: «Να παραμείνουμε προσγειωμένοι»

Το στίγμα του ενόψει της απαιτητικής συνέχειας έδωσε ο τεχνικός της ΑΕ Μεταμόρφωσης Βαγγέλης Λύγκος.

 

 

Την πρώτη της νίκη στο νέο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ και μάλιστα με το εμφατικό 7-0 επί της Νέας Σμύρνης πανηγύρισε η ΑΕ Μεταμόρφωσης αναδεικνύοντας ένα μέρος των σπουδαίων της δυνατοτήτων. 

Το νεοφώτιστο συγκρότημα των βορείων προαστίων έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής κι έστειλε πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει της κρίσιμης συνέχειας σε όα τα επίπεδα. 

Ο τεχνικός Βαγγέλης Λύγκος  στις δηλώσεις του φρόντισε να διατηρήσει χαμηλούς τους τόνους εφιστώντας αυξημένη προοσχή ενόψει της απαιτητικής συνέχειας: 

«Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι για την πρώτη μας νίκη στην Β’ ΕΠΣΑ. Το τελικό 7-0 επί της Νέας Σμύρνης σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μας αποπροσανατολίσει. Οι παίκτες μου θα πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν να μην τους παρασύρει αυτή η ευρεία νίκη και να την διαχειριστούμε κατάλληλα. 

Αυτό που προέχει, είναι να παραμείνουμε προσγειωμένοι και ταπεινοί. Ακολουθεί μία σειρά πολύ δύσκολων αγώνων, στους οποίους θα πρέπει να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Το κεφάλι χαμηλα΄και προχωράμε»

 

 

 

 

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Να σταματήσουμε τα ατού των αντιπάλων»

Kώστας Παλαιολόγος

Φορτσάρει ο Άτταλος με επική ανατροπή!

abola10

Η μεθοδικότητα του Θανάση Ζαμπούρα έφερε την Αθηναϊδα στην μεγάλη κατηγορία

Abola Team 3