free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής «Πήραμε πολύ σπουδαίο διπλό!»

Στην αξία της εκτός έδρας νίκης επί του ΠΑΟ Ρουφ αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής.

 

 

Τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του στο νέο απαιτητικό πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας  πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Λιοσίων θριαμβεύοντας εκτός έδρας του ΠΑΟ Ρουφ με 1-0.

Απέναντι στο πανίσχυρο και ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα του Γιάννη Σιλεβίστα, οι «ερυθρόλευκοι» φανέρωσε πτυχές της ποιότητάς τους, δείχνοντας χαρακτήρα κι έφτασαν σε μία νίκη, η οποία τους επέτρεψε να διατηρηθούν κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τεχνικός Λεωνίδας Σμυρνής με δηλώσεις του δίνει το σύνθημα για ακόμη καλύτερη συνέχεια:

«Πήραμε ένα πολύ σπουδαίο διπλό απέναντι σε μία από τις καλύτερες και πιο οργανωμένες ομάδες του ομίλου μας. Μία επιτυχία, η οποία έρχεται να μας τονώσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει και κυρίως μας κρατάει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟ Ρουφ γρήγορα θα βρει τον εαυτό του και δνε νομίζω να περάσουν πολλές ομάδες από την δύσκολη έδρα του. Δείξαμε χαρακτήρα κι εκτιμώ ότι τέτοιες νίκες θα μας ανεβάσουν επίπεδο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Λεωνίδα Σμυρνή, για να προσθέσει

«Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση κυρίως των νεαρών παικτώνπου προέρχονται από τις πλούσιες υποδομές μας οπως για παράδειγμα τους Γιάννη Λαμπρόπουλο και Βαγγέλη Τεννέ, οι οποίοι μου έδειξαν ότι μπορώ να ποντάρω πάνω τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει. Το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε τη δουλειά. Οι πανηγυρισμοί τέλειωσαν το βράδυ της Κυριακής, αφού μας περιμένουν πολύ κρίσιμοι αγώνες, αρχικά την ερχόμενη Τετάρτη για το Κύπελλο κόντρα στην Νέα Ιωνία κι εν συνεχεία αυτό της Κυριακής κόντρα στον Κένταυρο Βριλησσίων».

Αγωνία για Αθανασιάδη

«Πύρρεια» αποδείχθηκε για τον Ολυμπιακό Λιοσίων η εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟ Ρουφ.,

Ο λόγος αφορά τον σοβαρό τραυματισμό του Γιώργου Αθανασιάδη, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο κι εκφράζονται φόβοι για ζημιά. Ο άτυχος παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις, οι οποίες και θα ανδείξουν το μέγεθος του τραυματισμού του.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Κιούρκος: «Θα ενισχυθούμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Σμυρνής: «Στην έδρα μας παίζουμε μόνο για τη νίκη»

Σμυρνής: «Έτοιμοι με Ήφαιστο Περιστερίου»

Kώστας Παλαιολόγος