free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Διαθέτουμε πολλούς παίκτες με ταλέντο»

Το εγκώμιο των νεαρών παικτών του έπλεξε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

Τις νίκες του στον νέο απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ ζευγάρωσε ο Αστέρας Ζωγράφου με την εκτός έδρας επιτυχία σε βάρος των γειτονικών Ιλισίων 2004 με 3-2. 

Μία επιτυχία, που έφερε την νεανική ομάδα στην κορυφή του ομίλου και της επέτρεψε να ατενίσει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία: 

Ο τεχνικός Πέτρος Σομπότοβιτς αντιμετωπίζει με αρκετή ψυχραιμία την κρίσιμη συνέχεια:

«Θεωρώ ότι πετύχαμε μία νίκη στα σημεία, η οποία θα μας δώσει την απαιτούμενη ώθηση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Έγινε ένα παιχνίδι καθαρά σε αθλητικά πλαίσια ανάμεσα σ εδύο ποιοτικές ομάδες, που προσπάθησαν να αποδώσουν όμορφο ποδόσφαιρο. 

Προηγηθήκαμε 1-0 και 3-1 , είχαμε τις ευκαιρίες να δώσουμε μεγαλύτερες διαστάσει στη νίκη μας, όμως μετά την μείωση του σκορ από πλευράς των Ιλισίων 2004 χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και παραλίγο να το πληρώσουμε . Μας λείπει η εμπειρία, αλλά το ευχάριστο είναι ότι διαθέτουμε πλούς αξιόλογους κα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές πυ προέρχονται από τις υποδομές μας. Η αίσθησή μου είναι ότι με το πέρασμα του χρόνου θα βελτιωνόμαστε διαρκώς. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον νεοφώτιστο Κεραμεικό. Κάθε παιχνίδι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση»

 

 

 

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Διατηρούμε σε υψηλά επίπεδα την αγωνιστικότητά μας»

Τον γκολκίπερ Κώστα Αδαμόπουλο απέκτησε ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Abola Team 3

Μανούσος: «Δεν γίνεται να τιμωρούνται θύτης και θύμα!»

Kώστας Παλαιολόγος