free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Προβληματισμός στην Ρόδο για την ήττα και την έλλειψη φάσεων

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο για τον Α.Σ. Ρόδος.

Τα «ελάφια» που έχουν υψηλούς στόχους στην φετινή σεζόν, γνώρισαν την ήττα με σκορ 1-0 από την Ε.Π.Δ. Ασπροπύργου στο γήπεδο Μαγούλας για την πρεμιέρα.
Οι «πράσινοι» της πόλης μας, υπολόγιζαν στους τρεις βαθμούς της νίκης, ωστόσο, επέστρεψαν στο νησί μας το βράδυ της Κυριακής, με άδειες αποσκευές.
Στο στρατόπεδο του Α.Σ. Ρόδος υπάρχει προβληματισμός τόσο για την ήττα, όσο και για έλλειψη φάσεων μπροστά στην αντίπαλη εστία. Η ομάδα παρότι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το παιχνίδι, δεν δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει, αφού υστέρησε στην τελική πάσα, πρόκειται για πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί από τα φιλικά της προετοιμασίας, το οποίο καλείται να λύσει ο Πάρης Ανδράλας και οι συνεργάτες του.
Πάντως, παρά την πικρία της ήττας ο Α.Σ. Ρόδος, εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους γηπεδούχους και το διαιτητικό «τρίο» :
«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ευχαριστεί και δημόσια την Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας Ασπροπύργου για την άριστη φιλοξενία που επιφύλαξε στην αποστολή της ομάδας στο μεταξύ μας παιχνίδι της Κυριακής, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, δεσμεύεται δε να ανταποδώσει στον αγώνα του δεύτερου γύρου. Επιπλέον, συγχαίρει την αντίπαλη ομάδα για τη νίκη της, όπως και το διαιτητή Ευάγγελο Μανούχο, καθώς και τους βοηθούς του, Γεώργιο Παπανικολάου και Γεώργιο Γιαννίκο, για την αψεγάδιαστη παρουσία τους».
Πλέον το παιχνίδι της πρεμιέρας ανήκει στο παρελθόν, με τα «ελάφια» να στρέφουν το βλέμμα τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με τον ΓΑΣ Ιάλυσος στο «Οικονομίδειο». Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει σήμερα το μεσημέρι στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, αφού χθες ο Πάρης Ανδράλας έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.
Αμφίβολος ο Αυγενικού
Διάστρεμμα υπέστη στο ζέσταμα της αναμέτρησης με την Ε.Π.Δ. Ασπροπύργου ο Μιχάλης Αυγενικού, γι’ αυτό και έγινε αναγκαστική αλλαγή πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.
Ο νεαρός μέσος υποβάλλεται σε εντατικές θεραπείες για να προλάβει το παιχνίδι με τον ΓΑΣ Ιάλυσος, αφού η συμμετοχή του είναι αμφίβολη και στα επόμενα 24ωρα θα κριθεί, αν ο Πάρης Ανδράλας θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Related posts

Ηλυσιακός-ΟΦ Ιεράπετρας 1-1

Abola Team 2

Σήμερα στις 19.00 η φιέστα του ΟΦΗ!

Επιστροφή Ρηγάκη στην ΑΕ Μυλοποτάμου

Abola Team 2