free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σκεντεράι και Γκιάτης: “Κρατάμε τον βαθμό στο Κερατσίνι και συνεχίζουμε”

Διαβάστε τις δηλώσεις των Λόνι Σκεντεράι και Βαγγέλη Γκιάτη  για την πρεμιέρα της ομάδας μας ,αλλά και για το παιχνίδι με τον Εθνικό.

Σκεντεράι: Ηταν ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι ,καθώς ήταν η πρεμιέρα και μάλιστα σε δύσκολες συνθήκες καθώς φύσαγε πολύ. Και ο ένας βαθμός καλός είναι .Ημασταν άτυχοι ,ωστόσο ήταν πρεμιέρα και ότι παίρνεις καλό είναι.

Βαγγέλης Γκιάτης

Δεν θα πω ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι απο την ισοπαλία. Ανοίξαμε πρώτοι το σκορ ,είχαμε ευκαιρίες μία -δύο για να σκοράρουμε με αντεπιθέσεις, έτυχε να μην βάλουμε το δεύτερο γκολ και είχαμε την άτυχη στιγμή στην οποία ισοφαριστήκαμε. Πρεμιέρα είναι, άγχος υπήρχε , πιστεύω ότι αν πριν το παιχνίδι μας ρώταγαν αν θα είμαστε ικανοποιημένοι για την ισοπαλία, νομίζω ότι θα ήμασταν ,όπως και είμαστε. Παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα ,που είναι χρόνια στην κατηγορία.

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: Θα είναι ένα παρα πολύ δύσκολο παιχνίδι ,μιας και είναι πολύ ποιοτική ομάδα . Ετυχε και τους είδα σε ένα φιλικό.Είναι ομάδα πολύ καλή με πολύ καλούς παίκτες, ωστόσο την Κυριακή έχουμε και ένα σημαντικό παιχνίδι για το Πρωτάθλημα με το Λουτράκι. Οπως και να χει τα θέλουμε και τα δύο αλλά κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά.

Related posts

Αιολικός: Επιστροφή του Ίλια Κόρνεφ για 3+1 χρόνια

Γιώργος Ανανίδας

Διαγόρας: «Ο κ. Σφέτσιας ΄΄εγκλημάτισε΄΄ εις βάρος της ομάδας»

Abola Team 2

Δύο σημαντικές ανακοινώσεις του Abola

abola10