free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αλλαγή ώρας στο ΟΦ Ιεράπετρας-Αγ. Ιερόθεος, στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου Πανηλειακός-Καλαμάτα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΦ Ιεράπετρας μέσω της οποίας ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο του για την αλλαγή ωρας διεξαγωγής.

Συγκεκριμένα το εν λόγω παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για τις 16:00 την ημέρα της Κυριακής, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν να διεξαχθεί μισή ώρα νωρίτερα (15:30). Αίτημα το οποίο έγινε δεκτό από την ΕΠΟ, αλλά και το σύλλογο του ΟΦ Ιεράπετρας.

Στις 6.00 το απόγευμα του Σαββάτου (7/10) θα διεξαχθεί το πελοποννησιακό ντέρμπι ανάμεσα στον Πανηλειακό και την Καλαμάτα για τη 2η αγωνιστική του 5ου Ομίλου Γ’ Εθνικής.

Σε ότι αφορά την ώρα, αυτή γνωστοποιήθηκε με ανακοίνωση από τον ΑΟ Πανηλειακός το απόγευμα της Τρίτης (3/10), μετά από νεότερη επικοινωνία με την ΕΠΟ.

Σε ότι αφορά την ημέρα, ήδη γνωστοποιήθηκε από τη Δευτέρα, ότι το ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο αντί της Κυριακής. Κι αυτό διότι η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας ζήτησε να μετατεθεί η μέρα διεξαγωγής του αγώνα (για το Σάββατο ή τη Δευτέρα), λόγω του ότι την Κυριακή αγωνίζεται εντός έδρας τόσο ο Κόροιβος (με τον Άρη) όσο και ο ΠΑΟ Βάρδας (με τον Αστέρα Βλαχιώτη).

Η ΕΠΟ λοιπόν δέχτηκε το ματς να γίνει το Σάββατο. Από κει και πέρα, ο Πανηλειακός υπέβαλε αρχικά αίτημα να διεξαχθεί στις 7.00 μ.μ. και τελικά γνωστοποιήθηκε ότι η ώρα θα είναι στις 6.00μ.μ.

Ο Πανηλειακός στο μεταξύ, θέλοντας να μην επαναληφθούν ΛΑΘΗ όπως στο φιλικό με την Παναχαική και τότε τα γνωστά θλιβερά γεγονότα, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους της Καλαμάτας (όπως γράψαμε ήδη στο προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ).

Η νεότερη ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον ΑΟ Πανηλειακός το απόγευμα της Τρίτης, περιλαμβάνοντας κάλεσμα προς τον κόσμο, αναφέρει τα εξής:

«Πάμε σαν άλλοτε!

Η μέρα για το μεγάλο ντέρμπι του Νότου πλησιάζει! Ο Πανηλειακός μας, το ερχόμενο Σάββατο στις 6.00 μ.μ. θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου την Καλαμάτα, για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και όλοι μαζί πρέπει να φροντίσουμε το «Μαρακανά» να ζήσει τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Όλοι μαζί πρέπει να σπρώξουμε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας στην πρώτη φετινή νίκη και να δείξουμε την δύναμή που έχει ο κόσμος του Πανηλειακού.

Το Σάββατο στις 6.00 μ.μ. όλοι οι δρόμοι… οδηγούν στο Μαρακανά!

Το Σάββατο, ο Πύργος θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ΕΣΥ δε γίνεται να λείπεις!».

 

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Έκλεισαν Ραφαήλ Πέττας, Στέλιος Σούρμπης στην Ζάκυνθο

Abola Team 2

Νέος μέλος στο Δ.Σ. του Μυλοποτάμου

Abola Team 2

Τον επιθετικό Δημήτρη Ράλλη απέκτησε ο ΠΑΟ Βάρδας

Abola Team 2