free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Bγάλαμε πολλές όμορφες συνεργασίες!»

Απόλυτa ευχαριστημένος από την ευρεία νίκη επί της Αρμενικής και την εν γένει εμφάνιση των παικτών του παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου. 

 

 

 

Την πρώτη της νίκη στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ πανηγύρισε η  Κηπούπολη, θριαμβεύοντας με 3-0 της Αρμενικής. 

Το νεοφώτιστο συγκρότημα των δυτικών προαστίων αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο υπενθύμισε σε όλους ότι θα αποτελέσει «σκληρό καρύδι» για οποιονδήποτε αντίπαλο στη διάρκεια της φετινής σεζόν 

Ο τεχνικός Δημήτρης Φιλίππου στις δηλώσεις του φρόντισε να δώσει το δικό του στίγμα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας που περιμένει την ομάδα του: 

««Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσιάσαμε απέναντι στην Αρμενική και ειδικότερα για την πρώτη μας νίκη στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα, όπου συμμετέχουμε. Αποδώσαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, βγάλαμε όμορφες συνεργασίες και θα μπορούσαμε με λίγη τύχη να σημειώσουμε και άλλα τέρματα. Νομίζω στο συγκεκριμένο ματς η απόδοσή μας ήταν συνέχεια της εμφάνισης που πραγματοποιήσαμε στην πρεμιέρα κόντρα στα Βριλήσσια, άσχετα εάν τότε δεν είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε κι εκτιμώ ότι είναι απόρροια της δουλειάς που κάνουμε κι έχει να επισημάνει κάτι πολύ σημαντικό» ήταν το αρχικό σχόλιο του αρχιτέκτονα των επιτυχιών της Κηπούπολης, για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αττικό , όπου οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις γηπεδικές συνθήκες που πρόκειται να συναντήσουμε στο μικρών διαστάσεων γήπεδο της Ακαδημίας του Πλάτωνα».

 

  

Related posts

Μπουγάς: «Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Ελεύθερος ο Σκεύης

abola10

Οριστικό το «λουκέτο» στα τοπικά πρωταθλήματα. Δεν πάρθηκε απόφαση για την Γ’ Εθνική…

Abola Team