free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γεωργίου: «Τα λάθη δεν συγχωρούνται φέτος και απαγορεύονται στον Ερμή Ζωνιανών»

Για το ελπιδοφόρο ξεκίνημα του Ερμή Ζωνιανών μίλησε ο γκολκίπερ της ομάδας Γεωργίου.

Ο τερματοφύλακας τoυ Ερμή Ζωνιανών, Θανάσης Γεωργίου, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για το νικηφόρο ξεκίνημα στο ματς με τον ΠΟΑ (2-1) και τον φετινό του στόχο, το μίνι πρωτάθλημα της Γ εθνικής αλλά και τις άλλες Κρητικές ομάδες που έχει αγωνιστεί.

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής, ο Ερμής επικρατώντας στο Κρητικό ντέρπι του ΠΟΑ με 2-1 στα Ζωνιανά.

Ο τερματοφύλακας της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Θανάσης Γεωργίου, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για το νικηφόρο ξεκίνημα του Ερμή στο ματς με τον ΠΟΑ (2-1) και τον φετινό του στόχο, το μίνι πρωτάθλημα της Γ εθνικής αλλά και τις άλλες Κρητικές ομάδες που έχει αγωνιστεί.

Αναλυτικά όσα είπε o Θανάσης Γεωργίου την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νικηφόρα πρεμιέρα της ομάδας του στο ματς με τον ΠΟΑ (2-1)

«Ήταν ένα Κρητικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά είχαμε τα ψυχικά αποθέματα και το «γυρίσαμε». «Κλειδί» ήταν η άμεση ισοφάριση μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και πήραμε το σημαντικό για την συνέχεια τρίποντο. Η αρχή είναι σημαντική».

Για τον ΠΟΑ

«Μου άρεσε. Έχει έμπειρους παίκτες και ειδικά Τριανταφύλλου και Ρουμπάκης είναι σημαντικοί παίκτες. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στην συνέχεια, θα έχει μία καλή πορεία»

Για την έδρα του Ερμή

«Τα Ζωνιανά παραδοσιακά έχουν μία πολύ καλή και δυνατή έδρα. Έχω παίξει ως αντίπαλος σε αυτό το γήπεδο και τώρα το ζω και ως παίκτης του Ερμή. Η έδρα είναι σημαντική σε αυτή την κατηγορία. Και ειδικά φέτος που το πρωτάθλημα είναι μικρό θα παίξει σημαντικό ρόλο για την πορεία της ομάδας».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής (8ος όμιλος)

«Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα μόλις 22 αγωνιστικών. Τα λάθη δεν συγχωρούνται και απαγορεύονται. Ο Ομιλός μας έχει ιστορικές ομάδες αλλά όχι κάποιο ξεκάθαρο φαβορί».

Για την παρουσία του στον Ερμή

«Οι εντυπώσεις μου είναι θετικές. Έχουμε ένα πολύ καλό προπονητή που είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Ο Πατεμτζής κερδίζει  τους παίκτες και είναι «Κύριος». Υπάρχει καλό κλίμα. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι ντόμπροι και ειλικρινείς».

Για τις άλλες Κρητικές ομάδες που έχει παίξει

«Έχω περάσει από ΟΦΗ, αν και σε μικρή ηλικία. ΠΑΟΚρουσώνα, όπου με βοήθησε πολύ ο ένας χρόνος εκεί. Επισκοππή όπου είναι ένα οργανωμένο σωματείο, Α. Ο. Χανι, όπου είχαμε μία δύσκολη χρονιά αλλά σώσαμε αγωνιστικά την ομάδα. ΙΝΚΑ, που έχει πολύ καλούς ανθρώπους και οργάνωση. Νιώθω Κρητικός, έχω γυναίκα από το Ηράκλειο και το παιδί μου γεννήθηκε εδώ».

Για τον στόχο του Ερμή

«Πρώτος στόχος είναι η παραμονή και μετά οτι έρθει. Πρέπει να δείξουμε σταθερότητα γιατί και πέρυσι ξεκινήσαμε καλά. Στην αρχή θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Χρειάζεται συγκέντρωση, καθαρό μυαλό και πάθος σε όλα τα ματς».

Για το ρεπό της 2ης αγωνιστικής

«Είναι υποχρεωτικό για όλες τις ομάδες. Προσωπικά δεν το ήθελα τώρα γιατί μας κόβει τον ρυθμό αλλά έχουμε ματς Κυπέλλου και το φιλικό με τον  ΟΦΗοπότε δεν θα μείνουμε ανενεργοί».

Για τους ΟΦΗ και Εργοτέλη

«Παίξαμε αντίπαλοι σε φιλικά ματς. Για τον ΟΦΗ, που έχω παίξει κιόλας, είναι μία τεράστια ομάδα. Ελπίζω φέτος να τα  καταφέρει και να ανέβει. Δεν αξίζει να μην είναι στην Σούπερ Λιγκ. Φέτος θέλω να πιστεύω οτι θα είναι η χρονιά του. Πρέπει όλοι να είναι δίπλα στην ομάδα. Από το ΒΑΚ και το «Γεντί Κουλέ» έχω να θυμάμαι μόνο καλές στιγμές. Για τον Εργοτέλη έχω να πω οτι γίνεται καλή δουλειά. Είναι μία νέα ομάδα που μου αρέσει. Έχει νεά παιδιά και προπονητή τον Τάκη Γκώνια που είναι καλός προπονητής και τον ξέρω από την Επισκοπή. Αγαπάει το ποδόσφαιρο  και ξέρει πολλά «.

Για το περιστατικό του Γκώνια με τον Γιάννη Κάββαλο

«Δεν το είδα το περιστατικό γιατί ήμουν στα αποδυτήρια. Ξέρω όμως οτι λύθηκε η παρεξήγηση, οπότε όλα οκ. Συμβαίνουν αυτά».

Για την συμφωνία του με την Ρόδο και τον τραυματισμό του Κόλλια

«Ήμουν στην Ρόδο όπου και έκανα προετοιμασία 1-2 μήνες. Τραυματίστηκε ο Κόλλιας και τότε επέστρεψα στην Κρήτη, όπου το ήθελα για  οικογενειακούς λόγους, για να βοηθήσω τον Ερμή. Περαστικά στον Κόλλια, όπου είναι καλό παιδιά και καλός τερματοφύλακας και θα κάνει εγχείριση σε λίγες μέρες. Κρίμα. Είχε μία άτυχη στιγμή και ένα σοβαρό τραυματισμό σε φιλικό ματς και το καλό είναι οτι η ομάδα είναι δίπλα του όπως και όλοι μας. Εύχομαι αν γυρίσει γερός και δυνατός».

Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε ο Ερμής Ζωνιανών στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής επικρατώντας του ΠΟΑ με 2-1 και άπαντες έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι.

Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση του προπονητή της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Μανώλη Πατεμτζή, ο οποίος τόνισε:

“Ήταν ένα νευρικό και αγχωτικό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Δεν νομίζω ότι παίχτηκε σπουδαίο ποδόσφαιρο.

Εμείς είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις κρίσιμες στιγμές και καταφέραμε να πετύχουμε δυο γκολ και να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος”..

 

Related posts

Ο Ηλυσιακός 0-0 με την Θύελλα Ραφήνας

Abola Team 3

Τέλος ο Ουσταμπασίδης από τον Εργοτέλη

Abola Team 3

Άγιος Ιερόθεος: Αναπληρώθηκαν τα κενά στο Διοικητικό Συμβούλιο

Γιώργος Ανανίδας