free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Διαχειριστήκαμε σωστά το προβάδισμά μας»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα επί του Αρίωνα εξέφρασε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

 

Με  τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε η Κορωνίδα τις φετινές επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις επικρατώντας του Αρίωνα εκτός έδρας με 1-0,.

Μία επιτυχία, η οποία έδωσε στην ομάδα του Γαλατσίου την απαιτούμενη ώθηση να πιστέψει ακόμη περισσότερο στις δυνατότητές της, ώστε να διεκδικήσει μία αξιοπρόσεκτη πορεία στον τρίτο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας 

Γεγονός το οποίο επέφερε την απόλυτη ικανοποίηση του τεχνικού ηγέτη Γιάννη Καπράλου, ο οποίος τόνισε τα εξής: 

«Γενικότερα είμαι ευχαριστημένος από την νίκη και από τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν οι ποδοσφαιριστές μου την αναμέτρηση. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη μέσα σε εντελώς αθλητικά πλαίσια. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ με το γκολ του Φίλιππου Καμπιτση και στη συνέχεια να διαχειριστούμε σωστά το προβάδισμά μας ξεκινώντας με νίκη τον φετινό μαραθώνιο, απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αρίωνα για την άψογη φιλοξενία του, αλλά και την υγεία και το ήθος που εκπέμπει ως σύλλογος», ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού της Κορωνίδας για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην ΑΕ Αιγάλεω. Μία ομάδα που δείχνει αρκετά δυνατή και ότι θα πρωταγωνιστήσει».

 Στο αγωνιστικό μέρος ο τεχνικός Γιάννης Καπράλος «πονοκεφαλιάζει» για το χρόνιο πρόβλημα στην μέση, που ταλαιπωρεί τον τερματοφύλακα Απόστολο Βιτζιλαίο.

 

Επανήλθε ο Μελετίου

 

Ως μία «εσωτερική» μεταγραφή μπορεί κάλλιστα να εκληφθεί για την Κορωνίδα η επανένταξη του Θοδωρή Μελετίου στις υποχρεώσεις του συλλόγου.

Ο 18χρονος ομογενής επιτελικός μέσος επέστρεψε από την Αφρική, όπου βρισκόταν για ένα προσωπικό και οικογενειακό του ζήτημα, με άμεση συνέπεια να ενταχθεί αμέσως στα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή του Γιάννη Καπράλου, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που περιμένει την ομαδα του.

 

 

 

Related posts

Τσιάκαλος : «Να αξιοποιήσουμε το ταλέντο των ακαδημιών μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Με σπουδαίο τον Μανσούρ η Πέρα Κλουμπ 2-0 τον Κεραμεικό

Abola Team 3

Παπαδιώτης: «Ακόμη καλύτερη πορεία την επόμενη σεζόν»