free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο τέλος»

Στους λόγους που εξώθησαν την ομάδα του στην ήττα από την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με 2-1 στα τελευταία λεπτά, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης.

 

 

Ακόμη προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν στην Κοψαχείλα, τον τρόπο με τον οποίο γνώρισαν την πρώτη τους φετινή ήττα στον «μαραθώνιο» του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ από την γειτονική Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με 2-1.

Άπαντες στο στρατόπεδο του φιλόδοξου σωματείου των δυτικών προαστίων αδυνατούν να πιστέψουν τον τρόπο με το οποίο άφησαν να τους ξεφύγει η νίκη, την οποία κρατούσαν μέχρι το 90ό λεπτό και μάλιστα να αποχωρήσουν από το γήπεδο ηττημένοι! 

Οι δηλώσεις του προπονητή Αντώνη Κουφογιαννάκη είναι άκρως ενδεικτικές:

«Το αποτέλεσμα του αγώνα με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου μας αδικεί κατάφωρα και είμαστε πολύ πικραμένοι, κυρίως με τον τρόπο με τον οποίο αυτό διαμορφώθηκε. Για το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ήμασταν φοβροί, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, προηγηθήκαμε και μάλιστα θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει τουλάχιστον άλλα δύο γκολ. 

Κρατούσαμε σφιχτά την νίκη μέχρι το 90΄ όμως ένα πεντάλεπτο έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης στο τελος μας κόστισε, με άμεση συνέπεια να ηττηθούμε κιόλας με 2-1. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ δυνατή και φιλόδοξη ομάδα, η οποία προερχόταν από την Α’ Κατηγορία και για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του αγώνα ανταποκριθήκαμε πλήρως στις απαιτήσεις του» ήταν το αρχικό σχόλιο του Αντώνη Κουφογιαννάκη, για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται στην επόμενη δύσκολη αωνισιτκή υποχρέωση, που μας περιμένει απέναντι στην Λυκόβρυση. Μία ομάδα, η οποία στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν κατάφερε να κερδίσει και σίγουρα αυτό το στοιχείο θα πρέπει να μας προβληματίσει και να μας αναγκάσει να έχουμε αυξημένη την προσοχή μας καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης» 

Επανήλθε ο Μπορίσοφ 

Σε μία πολύ σημαντική μονάδα θα μπορεί στο εξής να υπολογίζει βάσιμα ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης, ενόψιε της δύσκολης και καθοριστικής συνέχειας του πρωταθλήματος. 

Ο λόγος για τον Μάρτιν Μπορίσοφ. Ο πολυσύνθετος Βούλγαρος ανασταλτικός μέσος διευθέτησε τις επαγγελματικές του υποθέσεις κι ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας του.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Οι ποινές σε ποδοσφαιριστές…

Abola Team

Γιαννόπουλος: «Χτίζουμε το μέλλον της ομάδας»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με τον Φοίνικα Περιστερίου»

Kώστας Παλαιολόγος