free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λεβέντης: «Υποτιμήσαμε τον αντίπαλο και το πληρώσαμε»

Στους λόγους που οδήγησαν την ομάδα του στην εντός έδρας ήττα από τη Διάνα Ηλιούπολης στάθηκε ο τεχνικός του Γ.Σ. Αργυρούπολης Γιάννης Λεβέντης.

 

 

Στην πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας και μάλιστα εντός έδρας από την μαχητική Διάνα Ηλιούπολης με 1-2 υποχρεώθηκε ο Γ.Σ. Αργυρούπoλης. 

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο δεν επέτρεψε στο συγκρότημα των ανατολικών προαστίων να διατηρηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα κι ως εκ τούτου ήρθε να το …ταρακουνήσει, ενόψιε της κρίσιμης συνέχειας. 

Οι δηλώσεις του προπονητή Γιάννη Λεβέντη στο «Αbola.gr» είναι άκρως ενδεικτικές: 

«Προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα, το οποίο θα πρέπει να μας πεισμώσει. Η άποψη μου είναι δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης με την Διάνα Ηλιούπολης και δίκαια χάσαμε. Υποτιμήσαμε τον αντίπαλό μας και το πληρώσαμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Γ.Σ. Αργυρούπολης, για να προσθέσει: 

Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στα Πετράλωνα. Παιχνίδι στο οποίο προτίθεμαι να προχωρήσω σε ορισμένες σημαντικές διαφοροποιήσει ως προς το αρχικό σχήμα, διότι από κάποιους ποδοσφαιριστές μου δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος. Συνεχίζουμε δυνατά και προχωράμε».

 

 

 

 

Related posts

Παπαρούνης: «Εμπειριών συλλέκτης η φετινή χρονιά»

ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΙΑΣΩΝ 0-0

abola10

ΧΑΪΔΑΡΙ – ΑΟ ΙΛΙΟΥ 1-0

abola10