free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Προλαβαίνει ο Ρεκλείτης στον Ιάλυσο

Όπως όλα δείχνουν ο Βαγγέλης Ρεκλείτης θα τεθεί στην διάθεση του Αλέξανδρου Αλεξιάδη για το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον ΓΑΣ Ιάλυσος και τον Α.Σ. Ρόδος για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και χθες ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.
Εφόσον ο ποδοσφαιριστής και στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν δεν νιώσει ενοχλήσεις, τότε θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να συμπεριληφθεί στη βασική ενδεκάδα των «τοξοβόλων».
Από εκεί και πέρα, μετά από το ρεπό της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τα «ελάφια».
Το πρόγραμμα μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, επικεντρώθηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.
Οι προπονήσεις των «τοξοβόλων» θα είναι καθημερινές, μέχρι και το πρωί του Σαββάτου που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία.
Τέλος, να αναφέρουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΓΑΣ Ιάλυσος, με την οποία ευχαριστεί την ομάδα του Κερατσινίου για την φιλοξενία της.
Αναλυτικά:
«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ευχαριστεί θερμά την διοίκηση και την ομάδα του Κερατσινίου για την άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά στους παίκτες και τα μέλη της διοίκησής μας.
Υποσχόμαστε να την ανταποδώσουμε στον επόμενο γύρο».

Related posts

Τζανής και Πατινιώτης τα επόμενα… χτυπήματα του ΠΟΑ

Abola Team 2

«Σαρώνει» στο Πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο ο ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 2

Εκδρομή για την Ιεράπετρα διοργανώνει η Παλαιόχωρα

Abola Team 2