free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συμφώνησε με Ιωνικό ο Ζαγοριανός

 Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο Ιωνικός αφού ήρθε σε συμφωνία με τον 32χρονο επιθετικό με καταγωγή από τη Σπάρτη, Γιώργο Ζαγοριανό.

 

Με αυτή τη κίνηση ο Ιωνικός ενισχύεται σημαντικά αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή με μακρά θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες.

 

Ο «Ζαγορ» με θητεία σε ομάδες όπως  Λεωνίδιο, Πανηλειακό, Χανιά, Νίκη Βόλου, Φωκικό, Αγιο Δημήτριο, ΠΑΟ Ρουφ, ΑΕΡΑ Αφάντου, Οδυσσέα Αναγέννησης, Γιαννιτσά, Βυζάντιο, Αιολικό, Βατανιακό και Κόρινθο ειναι δεδομενο οτι θα προσφέρει λύσεις.

 

Αναλυτικά το κειμενο

 

Στην ολοκλήρωση μια σπουδαίας και ουσιαστικής μεταγραφής προχώρησε η ομάδα μας αφού ήρθε σε συμφωνία με τον 32χρονο επιθετικό, Γιώργο Ζαγοριανό.

 

Ο υψηλοσωμος κυνηγός που έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα κυρίως στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο κο. Μάκη Αποστόλου ήρθε σε συμφωνία με τον Ιωνικό και θα αποτελέσει το πρόσωπο που θα επομιστεί να σηκώσει το βάρος της γραμμής κρούσης.

 

Η εμπειρία του, η ικανότητα του και το γεγονός ότι διαθέτει μεγάλη εμπειρία θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στα παιχνίδια που θα δώσει ο Ιωνικός και γι αυτό το λόγο άλλωστε έγινε κίνηση για την απόκτηση του.

 

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Φωστήρας ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί Λεωνίδιο, Πανηλειακό, Χανιά, Νίκη Βόλου, Φωκικό, Αγιο Δημήτριο, ΠΑΟ Ρουφ, ΑΕΡΑ Αφάντου, Οδυσσέα Αναγέννησης, Γιαννιτσά, Βυζάντιο, Αιολικό, Βατανιακό και Κόρινθο.

 

Με την κίνηση αυτή η διοίκηση κάνει πράξη τα όσα είχε αναφέρει σχετικά με την ενίσχυση με ποιοτικούς παίκτες.

Related posts

Παπανδρέου ο έβδομος στον Αστέρα Παραποτάμου!

Abola Team 2

Συμφωνία με τον τερματοφύλακα Γιούδα στην Παλαιόχωρα

Abola Team 3

Αιολικός: Ανακοίνωσε τον νεαρό και ταλαντούχο Παναγιώτη Μητσόπουλο

Γιώργος Ανανίδας