free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Τα Πετράλωνα 3-0 στο Κύπελλο την Διάνα Ηλιούπολης-Οι παρουσίες στο ματς

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πέρασαν εύκολα τα Πετράλωνα που νίκησαν στο γήπεδο Ρουφ την Διάνα Ηλιούπολης με σκορ 3-0.

Το σκορ άνοιξε ο κορυφαίος μαζί με τον Μινάι παίκτης του γηπέδου Κατσιούλης στο 10′ με πλασέ ενώ βγήκε μόνος του στην αντεπίθεση απέναντι στον αντίπαλο γκολκίπερ μετά από ασίστ του Αποστόλου Στο 48′ πάλι ο Κατσιούλης με όμορφη κεφαλιά μετά από μακρινή μπαλιά ακριβείας του Αποστόλου το 2-0.  Στο 69′ ο Μινάι με καλοζυγισμένο συρτό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στην γωνία γράφοντας το τελικό 3-0. Στο 29′ σε εκπληκτικό διαγώνιο σουτ του Κατσιούλη που είχε τα κέφια του ο γκολκίπερ Κόρρας αφού “απογειώθηκε” με θεαματική απόκρουση έστειλε την μπάλα να καταλήξει κόρνερ. Στο 35′ ο Κόρρας πραγματοποίησε νέα σωτήρια απόκρουση όταν μετά από αμυντικό λάθος ο Κατσιούλης που έγινε αποδέκτης της μπάλας επιχείρησε να σκοράρει με πλασέ. Πάλι στο 50′ ο Κόρρας πρόλαβε τον Κατσιούλη που έμπαινε μόνος του και απομάκρυνε την μπάλα. Πολύ καλά τα πήγε από τους νικητές και ο Καριατλής. Άριστο το διαιτητικό τρίο Νικολάου, Νταρακλίτσης, Τζανής. ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Δωριάδης, Αποστόλου, Μιχαηλίδης, Ντέντια, Ηλιόπουλος(71′ Κουντού), Μίχας(81′ Γιαννόπουλος), Καραβάς(51′ Βέλλης), Κυριακάκης, Καριατλής, Μινάι((71′ Θεοδωρόπουλος), Κατσιούλης. ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Κόρρας, Σκαμπαρδώνης, Πανίδης(79′ Βουτάς), Μπάλας, Ντότσικας, Α. Μπαλαφούτης(46′ Καλουδιώτης), Ζουμπουνέλης, Ντζαβίδας(70′ Σαλτάρης), Κράσι, Καλλέργης, Λεμοντζόγλου(46′ Χ. Μπαλαφούτης). 

Το ματς παρακολούθησαν ο Γιώργος Μυκωνιάτης, οι τεχνικός του Φωστήρα Κώστας Αρζένης και ο τεχνικός Γιάννης Ντάκουρης, ο βετεράνος άσος του Πανιωνίου Κλεάνθης Νικολαϊδης που είχε και τα γενέθλιά του οι βετεράνοι άσοι Μιχάλης Καριατλής (παλαίμαχος γκολκίπερ του Ρουφ) και Βαγγέλης Κατσούρης και μεταξύ άλλων ο παίκτης των Πετραλώνων Παπαδάκης. 

Related posts

«Χ»ωρίς νικητή το ντέρμπι στη Νέα Ιωνία (1-1)

Abola Team

Το βήμα στη Γ’ Εθνική τ’αδέρφια Κουτσογκίλα

abola10

Τα ματς του Σαββάτου 16/11 στην ΕΠΣΑ

Abola Newsroom