free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπέτας: «Κρατάμε τους τρεις σημαντικούς βαθμούς»

Στην αξία της νίκης της πρεμιέρας επί του Διαγόρα Αιγάλεω στάθηκε ο τεχνικός του Ιπποκράτη Κώστας Ζαμπέτας.

 

 

Εξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα του Ιπποκράτη για τον πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ. 

Το ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων επιβλήθηκε με 2-1 του ισχυρού Διαφόρα Αιγάλεω αναδεικνύοντας ένα μέρος των σπουδαίων του δυνατοτήτων. 

Γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό Κώστα Ζαμπέτα, ο οποίος μιλώντας στο «Αbola.gr» μετέφερε το δικό του ξεκάθαρο στίγμα για την κρίσιμη συνέχεια: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την νίκη και το εξαιρειτκό μας ξεκίνημα. Κρατάμε τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς που πήραμε απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Έμεινα ικανοποιημένος κυρίως από την απόδοσή μας στο δεύτερο μέρος, διάστημα, όπου θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει κι άλλα τέρματα, αλλά και από την συνέπεια των παικτών  μου, παρά τις αισθητές μας ελλείψεις. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι που μας περιμένει με τον δυνατό Δούρειο Ολυμπιακό Κυψέλης, σ’ ένα γήπεδο μικρών διαστάσεων, όπου θα επιδιώξουμε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών» 

 

Τρεις επιστροφές 

Με ενισχυμένη σύνθεση συγκριτικά με την αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στον Διαφγόρα Αιγάλεω προβλέπεται να παραταχθεί ο Ιπποκράτης απέναντι στον Δούρειο Ολυμπιακό Κυψέλης. Συγκειρμένα, ο τεχνικός Κώστας Ζαμπέτας για τις ανάγκες της συγκκεριμένης αναμέτρηση θα μπορεί να ποντάρει βάσιμα στις υπηρεσίες τόσο των Βασίλη Κοντογιαννόπουλου, Παύλου Γεννηδουνιά, οι οποίοι επανήλθαν από τις επαγγελμαιτκές τους υποχρεώσεις, όσο και στον Μαργαρίτη Τσιρίκο, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

 

 

 

 

 

Related posts

Πράσινα Πουλιά-Κηφισιά 2010 0-2

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (13/4)

Abola Team

Οι επόμενοι αγώνες του κυπέλλου στην Αθήνα

Abola Team