free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Η ομάδα συνεχίζει σε αύρα επιτυχιών!»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για το πνεύμα νικητή που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές του, εξέφρασε ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας.

 

 

Την εξαιρετική τους πορεία σε όλες τις διοργανώσεις συνέχισαν οι Τράχωνες, οι οποίοι χρειάστηκαν να φτάσουν στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, ώστε να υποτάξουν την σθεναρή αντίσταση του Μικρασιατικού και παράλληλα να τσεκάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. 

Μία πρόκριση,η οποία καταδεικνύει τη δύναμη ψυχής, αλλά και την άριστη ψυχολογία όλων στο στρατόπεδο. Κάτι, που επισημαίνει και ο τεχνικός Γιάννης Κουσάνας:

 

«Είναι πολύ ευτυχές το γεγονός ότι η ομάδα μας συνεχίζει σε αύρα επιτυχιών, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο., Μία θετική ενέργεια, η οποία οπλίζει τους ποδοσφαιριστές μου με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό . Επίσης στα ενθαρρυντικά μηνύματα συγκαταλέγεται το στοιχείο που έχει να κάνει με το άνοιγμα του ροτέισον. Παρά τις πολλές αλλαγές στις οποίες προχωρήσαμε, η ομάδα ανταποκρίθηκε κι έδειξε αρκετά ανταγωνιστική, συγκεντρωμένη και με πάθος στο παιχνίδι της» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Κουσάνα, για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας τώρα στρέφεται αποκλειστικά στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία μας ενόψει του επόμενο δύσκολου όσο και κρίσμου εκτός έδρας αγώνα που μας περιμένει κόντρα στον Θρίαμβο Αθηνών.»  

 

Θλάση ο Δημογιάννης 

Η πρόκριση επί του Μικρασιατικού στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, είχε και το …αντίτιμό της για τους Τράχωνες. Ο λόγος αφορά στον τραυματισμό του Βίκτωρα Δημογιάννη. Ο πολυσύνθετος ανασταλτικός μέσος «κληρονόμησε» θλάση στον δικέφαλο, η οποία ενδέχεται να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα τριών εβδομάδων.

 

 

 

Related posts

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Σε ανοδική πορεία

abola10

Βράβευσε τον Νίκο Παπαρούνη ο Θρίαμβος Χαίδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Αναλλοίωτη η κορυφή (φώτο)

abola10