free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μητρούσης: «Επιπλέον κίνητρο για εμάς η διατήρηση του τροπαίου!»

Στο πρόσθετο κίνητρο που καλούνται να διαχειριστούν οι ποδοσφαιριστές του αναφέρθηκε ο προπονητής των Κυπελλούχων ΕΠΣΑ Σουρμένων Γιάννης Μητρούσης.

 

 

Το εισιτήριο της πρόκρισης για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ εξασφάλισαν τα Σούρμενα με την εκτός έδρας νίκη τους επί του Χολαργού με 3-1. 

Μία επιτυχία, η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι συνεχίζουν απτόητοι την προσπάθεια διατήρησης του τροπαίου, που κατέκτησαν την περασμένη άνοιξε απέναντι στον Χαραυγιακό. 

Ο τεχνικός των Κυπελλούχων ΕΠΣΑ Γιάννης Μητρούσης, μιλώντας στο «Αbola.gr» έδωσε το δικό του στίγμα όσον αφορά γενικότερα το φετινό εγχείρημα της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πρόσθετο κίνητρο που δίνει στους παίκτες του το γεγονός ότι είναι οι περυσινοί κάτοχοι του Κυπέλλου ΕΠΣΑ 

«Καταφέραμε να ανταποκριθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να κερδίσουμε μία αρκετά δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Χολαργός. Δείξαμε πολύ μεγάλη πίστη ακόμη και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ κάνοντας την ανατροπή. Παρουσιάσαμε αρκετά καλά δείγματα γραφής, με άμεση συνέπεια να πάρουμε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης και πλέον επικεντρωνόμαστε στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος που μας περιμένει κόντρα στη Διάνα Ηλιούπολη» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Μητρούση, για να προσθέσει ερωτηθείς για το πώς διαχειρίζονται οι ποδοσφαιριστές του στους αγώνες το γεγονός ότι είναι οι κάτοχοι του Κυπέλλου: 

«Σίγουρα είναι μία παράμετρος, την οποία σκεφτόμαστε και θεωρώ ότι δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να τα δινουμε όλα, ώστε να διατηρήσουμε τα περυσινά μας κεκτημένα, αλλά ταυτόχρονα νομίζω είναι ένα πρόσθετο κίνητρο και για τους αντιπάλους μας να κερδίσουν τον περυσινό τροπαιούχο».

 

  

Related posts

Ο κύβος ερρίφθη – 27/4 οι τελικές αποφάσεις-Η ΕΠΣΑ θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

abola10

Νικητής και στο Χαλάνδρι ο «Φονέας»

Γιάννης Μελίτας

Επέστρεψαν στις νίκες οι Τράχωνες

Abola Team