free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Νέα πνοή δίνουν στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου οι Μ. Βατσινάς, Αντ. Αλιμπέρτης και Χρ. Θωμαϊδης

Αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με στόχο να δώσουν μια νέα πνοή και μια νέα ώθηση στην δημοφιλή ομάδα της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου.

Ο λόγος για τον πρόεδρο του συλλόγου Μάνο Βατσινά, τον αντιπρόεδρο Αντώνη Αλιμπέρτη και τον υπεύθυνο των Ακαδημιών Χρίστη Θωμαϊδη. Και οι τρεις ιδιαίτερα δραστήριοι άνθρωποι και ιδιαίτερα δυναμικοί με την έννοια ότι θέλουν να προσφέρουν σημαντικό έργο στην ομάδα που θα το χαίρονται όλοι σε αυτήν, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον συγκεκριμένο σκοπό.

Μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκονται στα ηνία του συλλόγου ο καθένας στο πόστο του έχουν προσφέρει τόσα πολλά και τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Για τους στόχους με γνώμονα το καλό της ομάδας και με σύνθημα “η ομάδα των παιδιών μας” όπως αναγράφεται στο ειδικό φυλλάδιο του συλλόγου, οι τρεις αυτοί άνδρες που βρίσκονται στα ηνία του συλλόγου, αναφέρθηκαν στην διάρκεια του δείπνου που παρέθεσαν στους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το αθηναϊκό ποδόσφαιρο στο κατάστημα “ΑΡΙΣΤΟΣ” με φοβερές γεύσεις στην Ζησιμοπούλου 96 στο Παλαιό Φάληρο. Προσκεκλημένο ήταν φυσικά και το abola.gr το οποίο παραβρέθηκε σε αυτή την εκδήλωση.

Μεταξύ άλλων οι Μάνος Βατσινάς, Αντώνης Αλιμπέρτης, Χρίστης Θωμαΐδης τόνισαν: “Αυτή τη στιγμή οι ακαδημίες του συλλόγου μας πλαισιώνονται με περισσότερα από 200 παιδιά. Στόχος μας είναι μέσα από πλάνο που εφαρμόζουμε κάποια στιγμή η πρώτη ομάδα να αποτελείται από παίκτες προερχόμενους από τις ακαδημίες του συλλόγου. Με αυτή την φιλοσοφία αγωνίζεται φέτος και η πρώτη ομάδα της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου με την παρουσία ωστόσο και κάποιων έμπειρων παικτών. Μάλιστα εφόσον έρθει ο πρωταθλητισμός σίγουρα δεν θα πούμε όχι. Ο σύλλογος αυτή την στιγμή είναι απόλυτα νοικοκυρεμένος σε όλους τους τομείς. Όπως και στο οικονομικό κομμάτι όπου δεν χρωστάει πουθενά ούτε μισό ευρώ. Επίσης έχουμε δημιουργήσει και τμήματα μπέιζμπολ και σόφτμπολ¨.

Στην ΦΩΤΟ διακρίνονται από αριστερά ο πρόεδρος της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Μάνος Βατσινάς, δεξιά ο αντιπρόεδρος Αντώνης Αλιμπέρτης και στην μέση ο υπεύθυνος των ακαδημιών Χρίστης Θωμαΐδης.

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής (14/11)

Abola Team

Ζαμπούρας: «Προσθήκες που θα δώσουν ώθηση στην ομάδα»

Οι ευχές της ποδοσφαιρικής οικογένειας της “Μπάρτσα” στον ποδοσφαιριστή των Νέων Αντώνη Τζινευράκη

Abola Team 3