free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαζαφειρόπουλος: «Όλα για νίκη με τα Μελίσσια!»

Το σύνθημα για «τρίποντο» στην δύσκολη έδρα των Μελισσίων έδωσε ο προπονητής των Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος.

 

 

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών παρουσιάζονται άπαντες στα Ιλίσια 2004.

Η εντός έδρας ήττα με 3-2 στο γειτονικό ντέρμπι με τον Αστέρα Ζωγράφου φαίνεται να έχει πεισμώσει τους πάντες στην ομάδα κι όλοι πλέον επικεντρώνονται στην όσο το δυνατόν καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει του πολύ κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής απέναντι στα Μελίσσια.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Περικλή Παπαζαφειρόπολου:

«Στην αναμέτρηης με τον Αστέρα Ζωγράφου χάσαμε στις λεπτομέρειες από ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι με πολλές όμορφες φάσεις και για τις δύο ομάδες. Τώρα όμως, η προσοχή μας είναι εξ’ ολοκλήρου στραμμένη στην επόμενη πολύ δύσκολη όσο και καθοριστική εκτός έδρας αναμέτρηση που μας περιμένει απέναντι στα Μελίσσια., Σαφέστατα μας περιμένει πολύ δύσκολο έργο κόντρα σε μία αξιόλογη ομάδα που διαθέτιε πολύ δυνατή έδρα, όμως είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για νίκη» .

 

Επέστρεψε ο Δραγούτσος 

Με νέο πρόσωπο τον Μάρκο Δραγούτσο στη σύνθεσή τους θα παραταχθούν τα Ιλίσια 2004 απέναντι στα Μελίσσια. Ο ποιοτικός επιτελικός χαφ, ο οποίος απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους, επανήλθε δριμύτερος στις προπονήσεις, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου για τις ανάγκες της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Αντίθετα, θα απουσιάσει ο Αχιλλέας Ρόης, ο οποίος εξακολουθεί να υποφέρει από θλάση στη γάμπα.

 

  

Related posts

Τα Βριλήσσια στην Α’ ΕΠΣΑ!

abola10

Αθλητική Ενημέρωση Γονέων με «λάμψη» Τάκη Φύσσα

Kώστας Παλαιολόγος

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα για το Μικρασιατικό

abola10