free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα με Θεμιστοκλή και Παπάγο!»

Το σύνθημα για ακόμη καλύτερη συνέχεια έδωσε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης.

 

Εκπληκτικό χωρίς αμφιβολία, είναι το ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει ο ΑΟ Ιλίου στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Το νεανικό συγκρότημα των βορειοδυτικών προαστίων έχει να επιδείξει δύο νίκες τις ισάριθμες πρωτες αγωνιστικές απέναντι σε Αναγέννηση Πετρούπολης (3-1) και Ανθούπολη (1-2), αναδεικνύοντας ένα μέρος των σπουδαίων του δυνατοτήτων, αλλά και την ποιότητα της δουλειάς που έχει προηγηθεί. 

Γεγονός το οποίο έχει εκτοξεύσει στα ύψη τον δείκτη αυτοπεποίθησης όλων στην ομάδα. 

Ο τεχνικός Γιώργος Τζώτζης, μιλώντας στο «Αbola.gr» φρόντισε να δώσει το δικό του στίγμα ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που περιμένει την ομάδα του: 

«Έχουμε κάνει το καλύτερο δυαντό ξεκίνημα στο νό πρωτάθλημα και το ευχάριστο είναι ότι συνδυάζουμε τις δύο νίκες με όμορφο ποδόσφαιρο. Η προσοχή μας είναι στραμμένη αποκλειστικά στην δύσκολη κι επίπονη συνέχεια που μας περιμένει και ειδικότερα στα δύο προσεχή συνεχόμενα παιχνίδια που θα κληθούμε να δώσουμε στην έδρα μας απέναντι σε Θεμιστοκλή Αιγάλεω και Παπάγο. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και να πετύχουμε ισάριθμες νίκες, που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να ατενίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία και πίστιη στις δυνάμεις μας τη συνέχεια του πρωταθλήματος»

 

 

Related posts

Νέα εκπομπή στις γειτονιές της Αθήνας: Καλεσμένος ο Δημήτρης Σπυριδόπουλος

abola10

Πήρε το ντέρμπι ο Άγιος Θωμάς

Βασίλης Θεόκλητος

Γιαννόπουλος: «Στη φυσική μας έδρα τον Σεπτέμβριο!»

Kώστας Παλαιολόγος