free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Χρειαζόμαστε απαραίτητα νίκη με Αθηναϊκό!»

Το ένσυσμα για νίκη κόντρα στους Βυρωνιώτες έδωσε ο προπονητής της Τερψιθέας Κώστας Βλάχος.

 

Στην παράταση η Τερψιθέα απώλεσε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ από τον Ήφαιστο Περιστερίου με 1-0. 

Η νεοφώτιστη ομάδα των νοτίων προαστίων  αν και παρατάχθηκε με ορισμένες αλλαγές συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, εντούτοις παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστική απεναντι  στην πρωτοπόρο και «απόλυτη» ομάδα του πρώτου ομίλου της ‘ Κατηγορίας 

Ο τεχνικός Κώστας Βλάχος μιλώντας στο «Αbola.gr» φρόντισε να δώσει το δικό του ξεχωριστό στίγμα αναφερόμενος στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, αλλά και για τον επόμενο κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον δυνατό Αθηναϊκό: 

«Παλέψαμε στα ίσια την πρόκριση απέναντι σε μία πολύ δυνατή και οργανωενη ομάδα, όπως ο Ήφαιστος Περιστερίου, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Χάσαμε στην παράταση και αυτό που θα πρέπει τώρα, είναι να διαχειριστούμε τη φυσιολογική κόπωση και να προετοιμαστούμε κατάληλα για την προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό. Ένα παιχνίδι, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να τον δώσουμε για πρώτη φέτος στην φυσική μας έδρα, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του γηπέδου και φυσικά χρειαζόμαστε απαραίτητα την νίκη»

 

 

 

 

 

Related posts

Σταμπουλίδης: «Πρέπει να πεισμώσουμε!»

Σταμπουλίδης: «Αξίζαμε την νίκη με τον Ολυμπιακό Λιοσίων»

Kώστας Παλαιολόγος

Λεβέντης: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος