free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αποφασισμένος να εκκινήσει με το δεξί στην έδρα του ο Διαγόρας-Τέλος ο Μπίσμαρκ

Απόλυτα συγκεντρωμένοι στην ομάδα της Προοδευτικής, την οποία θα υποδεχθούν την Δευτέρα στις 15:30 στο παιχνίδι που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, στον 6ο όμιλο, είναι οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα.

Όλοι στον «γηραιό» παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα έτσι ώστε να εκκινήσουν νικηφόρα στο πρωτάθλημα, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς, που θα τους ανεβάσουν και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.
Ο Νίκος Παντέλης έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να μην έχουν άγχος λόγω της πρεμιέρας των επίσημων υποχρεώσεών τους, να πιστέψουν στις δυνατότητές τους και να εφαρμόζουν στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα έχουν δουλέψει στις προπονήσεις, έτσι ώστε να οδηγηθούν στην κατάκτηση της νίκης.
Η προετοιμασία του συλλόγου συνεχίστηκε το πρωί στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, με τον έμπειρο τεχνικό να επικεντρώνεται στην μεγαλύτερη διάρκεια του προγράμματος σε ασκήσεις τακτικής, όπως συμβαίνει στο τελευταίο διάστημα, προκειμένου να «δέσουν» οι ποδοσφαιριστές για να αποκτήσουν την απαραίτητη ομοιογένεια.
Όπως όλα δείχνουν, οι προπονήσεις του «γηραιού» θα είναι καθημερινές, μέχρι και την Κυριακή όπου θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία.
Τώρα όσον αφορά στους Νεμπόισα Ρούνιτς και Γιάννη Καρπαθάκη, οι άνθρωποι του Διαγόρα έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να εκδοθούν τα δελτία των δύο ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να τεθούν στην διάθεση του Νίκου Παντέλη για το παιχνίδι της Δευτέρας με τους «βυσσινί» του Κορυδαλλού.
«Τέλος» ο Μπίσμαρκ
Παρελθόν από τις τάξεις του Διαγόρα αποτελεί ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Μπίσμαρκ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποχώρησε από τον «γηραιό», έπειτα από εισήγηση του Νίκου Παντέλη και ήδη βρίσκεται στην Αθήνα, για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της αθλητικής του σταδιοδρομίας.

Related posts

«Βραχύβιο» το πέρασμα του Παπουτσή από τον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 2

Τίμησε Ανατολιωτάκη ο ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 2

Παίκτης του Διαγόρα ο Μπουρούς

Abola Team 2