free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Η ομάδα μας πιστοποιεί την ποιότητά της»

 

 

Την απόλυτη ικανοποίησή του για τις δυνατότητες του φετινού ρόστερ, εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕ Ηρακλείου Νίκος Παπαρούνης.

 

 

 Την εξαιρετική της πορεία και στον θεσμό του Κυπέλλου συνέχισε απτόητη η ΑΕ Ηρακλείου επικρατώντας στην παράταση με 3-2 στην έδρα του Θριάμβου Αθηνών.. 

Μία πρόκριση η οποία είναι ενδεικτική της ποιότητας του φετινού ρόστερ, αλλά και του γεγονότος ότι ο τεχνικός Νίκος Παπαρούνης μπορεί πλέον να υπολογίζει βάσιμα στις υπηρεσίες αρκετών ποιοτικών του παικτών στην διάρκεια της σεζόν που ήδη διανύουμε και προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα απαιτητική. 

Ο έμπειρος προπονητής της ΑΕ Ηρακλείου από την πλευρά του προσεγγίσει τα πράγματα κάτω από την δική του οπτική γωνιά: 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική πρόκριση, σε ένα παιχνίδι, όπου είχα τη δυνατότητα να ανοίξω το ροτέισον και να δώσω την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες που απαρτίζουν το τωρινό ρόστερ να πάρουν χρόνο συμμετοχής, αλλά και να αναδείξουν τις ικανότητές τους. 

Υλοποιούμε το σκεπτικό και την φιλοσοφία της διοίκησης, που δεν είναι άλλη από την προώθηση πολλών ταλαντούχων παικτών, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό το τοπικιστικό στοιχείο του συλλόγου. Και αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι οι 19 ποδοσφαιριστές είναι Ηρακλειώτες. Το πλέον σημαντικό, όμως είναι ότι ξέχωρα από το γεγονός ότι αξιοποιούμε το έμψυχο δυναμικό μας, η ομάδα μας συνεχίζει να κερδίζει τα παιχνίδια και να πιστοποιεί το brand name που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. 

Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος απέναντι στον Μικρασιατικό, όπου θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό που προέχει, είναι να είμαστε υγιείς και να αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Related posts

Ο Ηλυσιακός ανεβαίνει…

Abola Team

Στις καθυστερήσεις και πάλι το Ηράκλειο πέταξε δύο βαθμούς, 1-1 με Ν. Ιωνία

Mάνος Χρυσός

Βλάχος: «Να φανούμε συγκεντρωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος