free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Νίκη με Κένταυρο για να αποκτήσουν αξία τα διπλά!»

Στη σημασία της αναμέτρησης με τον Κένταυρο Βριλησσίων αναφέθρηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής.

 

Αποκλειστικά στο δυνατό πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας στρέφου πλέον τη προσοχή τους στον Ολυμπιακό Λιοσίων, έπειτα τον αποκλεισμό που γνώρισε η ομάδα στον θεσμό του Κυπέλλου από την Νέα Ιωνία. 

Οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι την προηγούμενη αγωνιστική θριάμβευσαν στην έδρα του ισχυρού κι ιδιαίτερα φιλόδοξου φέτος ΠΑΟ Ρουφ με 1-0 φιλοξενούν το απόγευμα της Κυριακής τον Κένταυρο Βριλησσίων και χρειάζονται απαραίτητα την νίκη, η οποία θα τους δώσει τη δυνατότητα να παραμείνουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και παράλληλα θα τους δώσει τη απαιτούμενη ώθηση για κάτι πολύ καλό. 

Ο τεχνικός Λεωνίδας Σμυρνής πρώτος απ’ όλους δίνει το έναυσμα: 

«Στο παιχνίδι Κυπέλλου που προηγήθηκε κόντρα στην Νέα Ιωνία προχωρήσαμε σε πολλές αλλαγές, προσώπων, ανοίξαμε το ροτέισον, με άμεση συνέπεια να μην έχουμε την απόδοση που περιμέναμε και να αποκλειστούμε. Η προσοχή μα ςπλέον έει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Κένταυρο βριλησσίων, όπουη νίκη αποτελεί μονόδρομο για εμάς. 

 Θα πρέπει απαραίτητα να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα, ώστε να αποκτήσουν αξία τα σπουδαία «διπλά» που κάναμε κόντρα σε Θρίαμβο Χαϊδαρίου και ΠΑΟ Ρουφ. Μία ενδεχόμενη επιτυχία κόντρα στον Κένταυρο θα μας εκτοξεύσει βαθμολογικά και παράλληλα θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση να πιστέψουμε ακόμη περισσότερο στους εαυτούς μας. Θα πρέπει να γίνουμε ακόμη περισσότερο πιεστικοί στους αγώνες που δίνουμε στην έδρα μας και να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό»

 

Related posts

Κιούρκος: «Θα βρούμε μπροστά μας μία ομάδα αποφασισμένη»

Kώστας Παλαιολόγος

Ανακοίνωσε τους Τζαφάι και Βασιλάκο ο Άρης Βασιλάκος

Kώστας Παλαιολόγος

“Bράζουν” με τη διαιτησία στην Αγία Παρασκευή!

abola10