free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βαϊτσης: «Κάθε αγώνας και πιο δύσκολος!»

Το στίγμα του για τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει ο δεύτερος όμιλος της Α’ Κατηγορίας, έδωσε ο τεχνικός της Αθηναϊδας Γιώργος Βαϊτσης.

 

 

Με ξεκάθαρο στόχο να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών θα υποδεχθεί η Αθηναϊδα την Ηλιούπολη.

 Στο στρατόπεδο της νεοφώτιστης ομάδας της Κυψέλης επιχειρούν να διαγράψουν από την μνήμη τους την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από το Χαραυγιακό και πλέον ετοιμάζονται αγωνιστικά, αλλα΄και πνευματικά για τις ανάγκες της κρίσιμης αναμέτρησης, 

Οι δηλώσεις του τεχνικού Γιώργου Βαϊτση στο «Αbola.gr» είναι άκρως ενδεικτικές: 

«Η άποψή μου είναι ότι ο όμιλός μας συγκεντρώνει πολλές ιδιαιτερότητες. Κάθε αγωνιστική προβλέπεται να είναι συναρπαστική, αφού οι περισσότερες ομάδες είανι κοντά σε επίπεδο ποιότητας και η αίαθησης που έχω αποκομίσει , είναι ότι κάθε αγώνας προβλέπεται να είναι και πιο δύσκολος από τον προηγούμενο, ενώ ενδέχεται να σημειωθούν πολλές εκπλήξεις, που θα δίνουν ξεχωριστό ενδιαφέρον» ήταν το αρχικό σχόλιο της παλιάς δόξας του Ολυμπιακού, για να προσθέσει, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την Ηλιούπολη: 

«Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.Θέλουμε να ξεπεράσουμε τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Χαραυγιακό. Παρά τις πολλές απουσίες που έχουμε, εκτιμώ ότι δουλέψαμε αρκετά, προετοιμαστήκαμε και πνευματικά, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα». 

Ο τεχνικός Γιώργος Βαίτσης για τι ανάγκες της αναμέτρησης με την Ηλιούπολη δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ανδρέα Κοντογιώργου, Κλεμέντ Κούρτι, Νικόλαου Παπααθανάση.

 

 

Related posts

Γκλεγκλές: «Να μπούμε στο κυνήγι των πρώτων θέσεων!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τα Σούρμενα κόβουν την πίτα τους

abola10

ΚΑΜΑΤΕΡΟ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 0-2: Τα στιγμιότυπα

abola10