free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χάνει όλη τη σεζόν ο Βλογιαννίτης στον Απόλλωνα Χαλανδρίου!

Τρομερά άτυχος στάθηκε ο 20χρονος επιθετικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών.

 

 

«Πάγωσαν» στον Απόλλωνα Χαλανδρίου με την σοβαρότητα του τραυματιμσού του Αλέξανδρου Βλογιαννίτη. Ο 20χρονος επιθετικός, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατό κατά την διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με τον Κεραμεικό υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη ρήξη χιαστών. Γεγονός το οποίο αυτόματα σημαίνει ότι θα χρεισστεί να μείνει εκτός δράσης για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών και εκ ττων πραγμάτων ο άτυχος ποδοσφαιριστής προβλέπεται να χάσει όλη τη φτινή σεζόν. 

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Χρήστος; Βλάχος στις δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» εμφανίστηκε πικραμένος από αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη: «Το πιο σημαντικό είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές μας να έχουν την υγειά τους και όαλ τα υπόλοιπα έρχονται  Η είδηση του πολύ σοβαρού τραυματισμού του Βλογιανίτη μας στενοχώρησε όλους και του ευχόμαστε ολόψυχα να επιστρέψει γερός και σιδερένιος το συντομότερο δυνατόν στην ενεργό δράση» 

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Απόλλων Χαλανδρίου φιλοξενεί το Σάββατο τον φιλόδοξο Υμηττό, με τον Χρήστο Βλάχο να τονίζιε τα εξής: Όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τις ανάγκες του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας»

  

Related posts

Βλάχος: «Να αναλύσουμε τί έφταιξε»

Kώστας Παλαιολόγος

Πήραν το «τρίποντο» τα Μελίσσια

Nάσος Φακίδης

Αθλητική Ενημέρωση Γονέων με «λάμψη» Τάκη Φύσσα

Kώστας Παλαιολόγος