free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Επιτακτική ανάγκη η νίκη!»

Στην αναγκαιότητα κατάκτησης των τριών βαθμών απέναντι στον Φωστήρα Ηλιούπολης στάθηκε ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές.

 

 

Ως ευκαιρία να ζευγαρώσει τις φετινές του νίκες αντιμετωπίζει ο Άρης Πετρούπολης την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Φωστήρα Ηλιούπολης. 

Απέναντι στην ιδιαίτερα δυνατή και φιλόδοξη ομάδα των ανατολικών προαστίων, ο τεχνικός Αλέξης Γκλεγκλές και οι στενοί του συνεργάτες όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε φρόντισαν, ώστε να παρουσιάσουν ένα σύνολο, πολύ συμπαγές, που θα διαθέτει όλα τα εχέγγυα να πανηγυρίσει την δεύτερη φετινή του νίκη, η οποία θα του δώσει τη δυνατότητα να πλασσαριστεί στις πρώτες θέσεις του δεύτερου ανταγωνιστικού ομίλου της Α’ Κατηγορίας. 

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στο «Abola.gr» φρόντισε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα: 

«Έχουμε τη δυνατότητα να ζευγαρώσουμε τις επιτυχίες στην έδρα μας. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Φωστήρας Ηλιούπολης, ωστόσο, η νίκη είναι επιτακτική, αφού θα μας επιτρέψει να βελτιώσουμε αισθητά την βαθμολογική μας θέση στον όμιλο και να ατενίζουμε το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητές μας. Όλες τις ημέρες που προηγήθηκαν δουλέψαμε αρκετά και με ιδιαίτερο κέφι κι εκτιμώ ότι θα εμφανιστούεμ απόλυτα προσηλωμένοι, ώστε να φτάσουμε στο στόχο»

 

Με πολλές ελλείψεις 

Με αισθητές απουσίες στη σύνθεσή του αναμένεται να παραταχθεί ο Άρης Πετρούπολης απέναντις τον Φωστήρα Ηλιούπολης Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι εκτός πλάνων του Αλέξη Γκλεγκλέ έχου τεθεί ο Γιώργος Γαλανόπουλος, που υποφέρει από αιμάτωμα στη γάμπα, ο Γιώργος Ζουζουλής, που αντιμετωπίζει θλάση στην ωμοπλάτη, όπως φυσικά και ο τιμωρημένος Θανάσης Κυριαζής. Τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία διογκωνονται από την στιγμή, όπου προέκυψε ένα ζήτημα της τελευταίας στιγμής με τον Παύλο Νίκολι, ο οποίςο θα απουσιάσει λόγω ενός πολύ σοβαρού προσωπικού του ζητήματος. 

Παρήγορο στοιχείο για τον τεχνικό λέξη Γκλεγκλέ αποτελεί η έκδοση δελτίου του νεοαποκτηθέντα Φώτη Σιδέρη, ο οποίος έθεσε εαυτόν ετοιμοπόλεμο.

 

.

 

Related posts

Τσιμπάκης: «Κερδίσαμε μία ομάδα ποιοτική που πρωταγωνιστεί»

Δαβιλάς: “Στόχος η καθιέρωση”

admin

Με επιτυχία οι εκλογές των προπονητών Αθήνας (φώτο και βίντεο)

abola10