free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μορφίδης: «Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας!»

Επιχείρηση ανασυγκρότηση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας σήμανε ο Τεχνικός Διευθυντής των Λεόντων Βασίλης Μορφίδης.

 

 

Προσπάθεια γενικότερης ανασύνταξης έχει σημάνει στους Λέοντες ενόψει της σημερινής κρίσιμης αναμέτρησης με το Δάσος Χαϊδαρίου.

 Η συντριβή της πρεμιέρας με 6-2 από τον Πανιώνιο Καισαριανής λειτουργησε ως «καμπανάκι» ενόψει της κρίσιμης συνέχειας, με την ιδιαίτερα φιλόδοξη φέτος ομάδα να μην δείχνει τουλάχιστον στο συγκεκριμένο παιχνίδι τα στοιχεια, που μας είχε συνηθίσει στους αγώνες προετοιμασίας. 

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Βασίλης Μορφίδης με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» φρόντισε να δώσει το δικό του στίγμα για την καθοριστική αναμέτρηση κόντρα στο Δάσος Χαϊδαρίου: 

«Στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο Καισαριανής ζήσαμε μία τραυματική εμπειρίαΤίποτε δεν λειτούργησε σωστά. Δεν είχαμε ηρεμία, ενώ γενικότερα από την εμφάνισή μας δεν αξίζαμε τίποτε παραπάνω. Δεν βγάλαμε ψυχή, αλλά ούτε και διάθεση και σε καμία περίπτωση δεν φτάσαμε στα στάνταρ απόδοσης των προηγούμενων αγώνων που είχαμε δώσει» ήταν το αρχικό σχόλιο του υψηλόβαθμου διοικητικού στελέχους των Λεόντων, για να προσθέσει: 

«Στο παιχνίδι με το Δάσος Χαϊδαρίου πάμε να βγάλουμε έναν  όσο το δυνατόν καλύτερο εαυτό μπορούμε. Αυτό που προέχει, είναι να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να συγκεντρωθούμε, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί»

 

 

 

 

Related posts

Αλλαγή σελίδας στην ΑΕ Μεταμόρφωσης!

Ρένος Γιαμπουράς

Τάραμας: Η Αναγέννηση Πετρούπολης δεν δικαιούται κάτι καλύτερο

Abola Newsroom

ΕΠΣΑ: Εκτός πρωταθλήματος για τέσσερις αγωνιστικές ο Λαρισαϊκός

Abola Team