free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Ο Αετός Πικερμίου 4-2 τον Αφιδναϊκό

Ένα ιδιαίτερα χορταστικό ματς σε γκολ και θέαμα είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν όλοι όσοι βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας το απόγευμα του Σαββάτου, μεταξύ του Αετού Πικερμίου και του Αφιδναϊκού, έναν αγώνα που μπορούσατε να μετέδωσε το iRafina.gr.

Οι Πικερμιώτες κατάφεραν και πέτυχαν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους με το… αγγλικό 4-2. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι τα πέντε από τα έξι συνολικά τέρματα, σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Αετός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 6’ λεπτό, με τον Τσέλα, ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά τον Θεολόγη κάνοντας το 1-0.

Ο Αφιδναϊκός όμως κατάφερε να ισοφαρίσει στο 17’ λεπτό, με τον Σκούρα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη της άμυνας και έκανε το 1-1.

Οι Πικερμιώτες πήραν ξανά το προβάρισμα με το δεύτερο γκολ του Τσέλα, στο 33’ λεπτό, με τον Αχαρναϊκό να απαντά με τον Σκούρα στο 43’ λεπτό φέρνοντας το παιχνίδι στα «ίσα».

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν ισόπαλες στα αποδυτήρια, το νέο απόκτημα του Αετού, ο Άμερ, στην εκπνοή του πρώτου μέρους έκανε το 3-2.

Στο δεύτερο μέρος ο Αφιδναϊκός προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως δεν το κατάφερε παρά την αριθμητική υπεροχή του, αφού στο 66΄λεπτό ο Αετός έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Σπηλιωτάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.

Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε από τον Ρακιπλάρι, όταν στις καθυστερήσεις του αγώνα, βρέθηκε μόνος του απέναντι στο τέρμα, μετά από σέντρα του Πράπα.

Αετός Πικερμίου: Βοτσίδης, Δημητρίου,Μπαξεβάνης, Μπαράκος (51΄Πράπας), Νικηφοράκης, Αμερ, Μάργαρης (76’ Ρακιπλάρι), Μαραγκουδάκης, Τσέλα (70’ Γκιντίδης), Μουλλάκης (76’ Καραβατάκης), Σπηλιωτάκης

Αφιδναϊκός: Θεολόγης, Ζεγκος, Τζιολλα Κ. (46’ Ράπτης), Κυριλης, Δημας, Δαφνας, Τζιολλα Μ., Σιαδημας, Σκουρας (85’ Αλετράς), Κόντρα (64΄Μαυροκεφαλίδης), Μανουσεοργεωργακης

Related posts

Στον ΑΟΒ για τη νέα σεζόν ο ποδοσφαιριστής Λάμπρος Μαντακίδης

Ρένος Γιαμπουράς

Στο ρελαντί η Άνοιξη

Βασίλης Θεόκλητος

Βουλιαγμένη-Δόξα Αγ. Άννας 1-1

Abola Team 3